eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Beperelte a férjét, mert az prostituáltakra költötte a családi vagyont

Saját férjét perelte be egy ausztrál nő, aki huszonnégy év házasság után jött rá, hogy férje a családi vagyonból több ezer dollárt költött prostituáltakra és erotikus masszázsra - adta hírül a The Daily Telegraph.

Az 58 éves nő azt kérte a sidney-i bíróságtól, hogy fizettessék vissza a férjével a szexuális szolgáltatásokra "elpocsékolt" pénzt. A férfi egy 2007-es baleset után kezdett bordélyházakba járni, emellett gyakran látogatott el a helyi erotikus masszázsszalonokba, sőt egy Fülöp-szigeteki egyszemélyes nyaralásra is befizetett a házaspár közös tulajdonának számító megspórolt pénzből.

A bíró azonban nem találta indokoltnak a feleség kérését, véleménye szerint az 58 éves férfi házassága huszonnégy éve alatt végig gondoskodott családjáról, három gyermeke soha nem szenvedett hiányt semmiben, ezért magányügy, hogy fizetését és megtakarított pénzét pontosan mire költi. A feleség felháborodott, amikor meghallotta az ítéletet, és beadta a válókeresetet.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×