eur:
397.91
usd:
359.43
bux:
74189.72
2024. október 1. kedd Malvin

Kirúgták a gyáva matadort - videóval

Elbocsátottak állásából egy fiatal mexikói matadort, aki annyira megijedt az őt üldöző bikától, hogy elhajította a vörös posztót, a védőpalánk mögé menekült, és nem volt hajlandó visszatérni a küzdőtérre.

A Mexikóvárosban tartott bikaviadalról készített fotók és videók bejárták a világot. A videómegosztó oldalakon az elmúlt napokban több tízezren nézték végig, ahogy a 22 éves Christian Hernandez az állat első támadására kimenekül a küzdőtérről. A viadal szervezői hiába próbálták rábeszélni a matadort, hogy folytassa a küzdelmet, ő nem volt hajlandó farkasszemet nézni a több mint féltonnás bikával.

Később udvariasan elnézést kért a nézőktől, ám azt is kijelentette, nem akarja tovább ezt a foglalkozást űzni. "Most ébredtem rá, hogy egyszerűen nem ez az én utam, nincs meg hozzá a kellő tehetségem" - mondta Hernandez, aki néhány hónapja sebesült meg az egyik bikaviadalon. Munkaadói azonnal felbontották vele a szerződést.

Címlapról ajánljuk
Nem vár Brüsszelre a kormány, kész a kulcs az Erasmus program felszabadításához

Parlamenti kedd
Nem vár Brüsszelre a kormány, kész a kulcs az Erasmus program "felszabadításához"

Megkezdődött annak a törvénytervezetnek a társadalmi vitája, amelynek célja a kizárás megszüntetése az Erasmus és Horizon programokból. Az InfoRádió Varga-Bajusz Veronikát, a Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, szak- és felnőttképzésért, valamint fiatalokért felelős államtitkárát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×