eur:
400.46
usd:
367.41
bux:
74502.53
2024. október 15. kedd Teréz

Halottnak hitték, pedig csak vakációzott

Saját halotti torára ért haza hosszúra nyúlt nyaralásából egy brit férfi. Michael O'Neill nem szólt senkinek, mielőtt elutazott, így ismerősei azt gondolták, már nem él.

Michael O'Neill júniusban utazott egy barátjához Ausztráliába egy hirtelen ötlet nyomán, így már nem volt ideje szólni barátainak arról, hogy hosszabb ideig távol marad.

Teltek-múltak a hetek, szomszédai pedig egyre jobban aggódtak a férfiért, végül felvették a kapcsolatot a rendőrséggel. A rendőrök felnyitották O'Neill lakását, ám nem találtak semmit, ami a férfi tartózkodási helyére utalt volna.

A múlt héten aztán a férfi barátai beigazolódni látták félelmeiket: egy család a helyi újságban tette közzé, hogy Michael O'Neill elhunyt.

Azt azonban nem tudták a cimborák, hogy egy másik middlesbrough-i férfiról van szó, aki csupán néhány hónappal volt idősebb Ausztráliában nyaraló névrokonánál, így még a koruk is megegyezett.

Ráadásul az elhunytnak, akárcsak a szabadságát töltőnek, két testvére van.

"Június 2-án repültem el egy barátomhoz, és amikor a múlt hétfőn visszajöttem, betörve találtam az otthonom ajtaját" - kezdte az életben maradt Michael O'Neill.

"A szomszédaim azt hitték, meghaltam, és felkeresték a rendőrséget - azok törtek be. Bárhová megyek, az emberek megragadják a kezem és azt mondják: Azt hittem, meghalt! Alig tudják elhinni, hogy élek és virulok" - mondta a férfi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×