eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Újabb sokkoló titkok a playmate életéből

Ne olvasd el, személyes! - ez olvasható a kábítószer-túladagolásban elhunyt egykori modell, Anna Nicole Smith naplójának belső fedőlapján. A közvélemény azonban halála után három hónappal már el is olvashatja a titkokat.

Magával ragadta a vad szex, elvarázsolták a plasztikai klinikák prospektusai, és félelmet érzett a különösen vonzó partnereivel szemben - derül ki az egykori sztár naplójából.

Nem szerette, ha szerelme túl sokat ivott. Anna Nicole Smith szakított azzal, aki nem tudott lemondani az alkoholról. Ez olvasható abban a 60 oldalas, kézzel írott naplóban, amelyet a The Associated Press kiadó tesz közzé.

Az egykori modell és playmate, aki Vickie Lynn Smith-ként látta meg a napvilágot, február 8-án halt meg kábítószer-túladagolás következtében.

Szaftos részletek

Az írás szaftos részleteket tartalmaz a sztár szexuális életéről, valamint az anyjához fűződő viszonyáról. Anna egy helyen azt írja: bár nagyon szereti az anyját, az utálja őt és féltékeny rá, ezért a jövőben nem találkozik vele. Az írás néhol arról számol be, hogy a hölgy gyakran volt melankolikus hangulatban. Különösen félt párja reakciójától akkor, amikor megtudta, hogy teherbe esett.

Az Anna Nicole Smith körüli botrányok még halála után hónapokkal sem csitultak el. A sztár azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy 1994-ben férhez ment az olajmágnás J Howard Marshall-hoz.

Rövid nász

A frigyük nemcsak azért kavart nagy vihart, mert a hölgy az esküvő idején 26 éves volt, az úr azonban 89, hanem azért is, mert férje egy év múlva meghalt.

Az asszony azóta pereskedett a rokonokkal, a bíróság azonban nemrég a javára ítélt. Így feltehetően hamarosan hozzájutott volna a 800 millió dollárra rúgó vagyonhoz.

Mindenki azt gondolta, hogy az összeg a néhány hónapos kislányára száll, nemrég azonban előkerült egy végrendelet, amelyben örököseként az utolsó barátját tüntette fel.

Igaz, az irat akkor készült, amikor gyermeke még nem született meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×