eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Paris Hilton döbbenetes átváltozása - képpel

Most már biztosnak tűnik, hogy taktikát váltott a börtönnel fenyegett Paris Hilton. A Hilton-lánc örökösnője ugyanis - kihasználva a bulvársajtó érdeklődését - az elmúlt napokban rendszeresen a szende kislány szerepét alakította.

A legfrissebb képek tanúsága szerint Paris Hilton fehér ruhában, kezét imára kulcsolva hagyta el az egyik Beverly Hills-i templomot testvérével, Nicky-vel.

Ha kíváncsi az ájtatos Paris Hiltonra, kattintson ide!

A Hilton-lánc egyik örökösének átváltozása természetesen aligha valamilyen lelki folyamat része - sokkal valószínűbbnek tűnik az a magyarázat, hogy vészesen közelgő, 45 napos börtönbüntetése előtt így próbál meg az utolsó szalmaszálba kapaszkodni a korábban elsősorban botrányairól ismert híresség.

Paris Hiltont azért ítélték letöltendő börtönbüntetésre, mert annak ellenére volán mögé ült, hogy korábban ittas vezetés miatt felfüggesztették jogosítványát.

A múltat végképp eltörölni?

Más kérdés, hogy pár hetes kampánnyal (Paris Hiltonnak június 5-én kell börtönbe vonulnia) eltörölhető-e az évek hosszú során féktelen bulizásokkal, kicsapongásokkal és botrányokkal felépített rosszlány-imidzs?

A jelek szerint nem. Az interneten ugyanis egyszerre két petíció is kering Paris Hilton ügyében. Az egyik aláírói azt szeretnék, hogy ne kelljen börtönbe vonulnia. Ezt a kérvényt eddig 25 ezren írták alá.

A másikat - amely értelemszerűen bebörtönzése mellett foglal állást - viszont 60 ezren. Egyszóval Paris Hiltont a közvélemény nagyobbik része alighanem szívesebben látná rács mögött.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×