eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Botrány: Stallone növekedési hormont szed!

Tiltott növekedési hormon csempészetében találta bűnösnek egy ausztrál bíróság Sylvester Stallonét. A 60 éves filmsztár februárban bukott le a repülőtéren, amikor Rocky Balboa című filmjét népszerűsíteni érkezett az országba. Stallone nem volt ott az ítélethirdetésen, és a büntetést is megússza 22.000 ausztrál dollárral (3,3 millió forinttal).

Az ítéletet ugyan csak a jövő héten hirdetik ki Sydney-ben, de a filmsztár maximális büntetése 22 ezer ausztrál dollár lehet - sokkal kevesebb, mint ha szövetségi bíróság ítélné el. Akkor ugyanis akár 110 ezer dollár (16,7 millió forint) büntetést és öt évet is kaphatna.

Stallone a vádak szerint a vámáru-nyilatkozatban azt állította, nincs nála olyan holmi, amit tilos bevinni Ausztráliába.

A röntgenvizsgálat azonban kimutatta a növekedési hormont tartalmazó üvegeket. A szert egy kínai cég gyártja.

A készítmény fő alkotóanyaga a szomatropin, amely a gyártó ígérete szerint segíti a zsírégetést, növeli az izomtömeget és a szexuális teljesítőképességet, valamint regenerálja a fontos szerveket.

Címlapról ajánljuk
Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×