eur:
396.61
usd:
371.24
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: Simon McGill/Getty Images

Erre nem nagyon ajánlatos kocsikázni a héten

Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút Soroksári Duna-hídján

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleménye szerint a munkálatok az autóúton az M1-es autópálya felől az M5-ös autópálya irányába a 20-as kilométer környezetében zajlanak majd.

A szakemberek kedd este 8 órától szerda délután egy óráig, majd csütörtökön 9 és 15 óra között végeznek javításokat, a munkálatok ideje alatt sávelhúzással két sávon haladhat a forgalom, emiatt időszakos torlódások alakulhatnak ki, így az autósoknak ezen a szakaszon hosszabb menetidővel kell számolniuk – ismertették, hozzátéve, hogy a munkavégzésre és korlátozásokra a szakemberek előjelző- és változtatható jelzésképű táblákon is felhívják a közlekedők figyelmét.

Az autósoknak azt ajánlják, hogy indulás előtt az Útinform weboldalán tájékozódjanak, illetve az optimális útvonal megtervezéséhez navigációs, közösségi autós alkalmazást használjanak.

Címlapról ajánljuk

Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×