eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Nyitókép: Simon McGill/Getty Images

Erre nem nagyon ajánlatos kocsikázni a héten

Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút Soroksári Duna-hídján

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleménye szerint a munkálatok az autóúton az M1-es autópálya felől az M5-ös autópálya irányába a 20-as kilométer környezetében zajlanak majd.

A szakemberek kedd este 8 órától szerda délután egy óráig, majd csütörtökön 9 és 15 óra között végeznek javításokat, a munkálatok ideje alatt sávelhúzással két sávon haladhat a forgalom, emiatt időszakos torlódások alakulhatnak ki, így az autósoknak ezen a szakaszon hosszabb menetidővel kell számolniuk – ismertették, hozzátéve, hogy a munkavégzésre és korlátozásokra a szakemberek előjelző- és változtatható jelzésképű táblákon is felhívják a közlekedők figyelmét.

Az autósoknak azt ajánlják, hogy indulás előtt az Útinform weboldalán tájékozódjanak, illetve az optimális útvonal megtervezéséhez navigációs, közösségi autós alkalmazást használjanak.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Az elmúlt hét évtizedek óta nem látott felfordulással telt az amerikai politikában: miközben a demokraták az elnöki hivatalt elfoglaló párttársuk újraindulását igyekeztek megpuccsolni, mindent a feje tetejére állított a Donald Trump ellen szombaton megkísérelt merénylet híre. A hetek óta tartó nyomásgyakorlás a sajtóértesülések szerint az eddigi legközelebb járhat céljához, hiszen Joe Biden immáron Kamala Harris esélyeiről kérdezte tanácsadóit, és fontolgatja, hogy visszalépjen a párt 2024-es elnökjelöltségétől. Attól, amit 2020-as ellenfele épp csütörtökön fogadott el a republikánusok jelölőgyűlésén. De mit mondanak a számok, valóban ennyire tarthatatlan Biden helyzete a közvélemény-kutatások fényében? És kik indulhatnak a demokraták részéről a legnagyobb eséllyel? A nyilvános és kiszivárgott adatokat is szemügyre vettük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×