eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Halálos áldozat - "balesetcunami" az M7-esen Velencénél, pályazár, terelés mindkét oldalon

Több baleset is történt az M7-es autópályán, a Velencei-tó térségében.

(Újabb cikkünk a témában, helyszíni videóval, itt érhető el!)

A Balaton felé vezető oldalon, Pázmánd közelében, két helyszínen több gépkocsi futott egymásba. Itt a szigetszentmiklósi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést.

A főváros felé vezető oldalon, Pákozd térségében egy több száz méteres szakaszon jó néhány karambol történt.

Ezekhez a székesfehérvári, a dunaújvárosi, a sárbogárdi, a péti és a siófoki hivatásos tűzoltók, valamint a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesült tagjai és a pázmándi önkéntes tűzoltók vonultak ki - közölte a katasztrófavédelem.

Az Útinform közölte, hogy az egyik baleset súlyos, ami a főváros felé vezető oldalon Pákozdnál, míg Letenye irányába a kápolnásnyéki kihajtónál leterelik a forgalmat. Megjegyezték, a balesetet már a 30-as kilométernél lévő martonvásári kihajtónál letérve, a 7-es főúton is el lehet kerülni.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkaptiányság közlése (és a forgalmi helyzetet megjelenítő alkalmazások, oldalak tanúsága szerint) mindkét irányban több kilométeres a torlódás.

Frissítés: Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője elmondta: a baleset helyszínére számos mentőegység, köztük mentőhelikopter is érkezett, a mentés, a sérültek ellátása folyik. Az autópálya-fenntartó MKIF a Facebook-oldalán azt közölte, hogy

a balesetnek halálos áldozata van.

Az autópályán Velencénél több szakaszon is rosszak a látási viszonyok, néhol alig 100 métert lehet belátni. Mint az Infostart is megírta, vasárnap reggelre visszatért a ködös idő.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Ismét mozgolódik a magán-nyugdíjpénztári piac, a meglévő négy szolgáltató száma lefeleződik: nyártól már csak a Budapest és a Horizont Magánnyugdíjpénztár marad. A számok azt mutatják, hogy magasabb összegre lett jogosult a megmaradt 51 ezer pénztári tag, mint az a több mint 3 millió, aki 13 éve a kilépés mellett döntött. Csakhogy a maradóknak is választaniuk kell, ha elérik a nyugdíjkorhatárt, és úgy tűnik, hacsak nem haladja meg jelentősen a pénztári járadék összege az állami nyugdíjat, érdemesebb inkább a visszalépés mellett dönteni. Mutatunk egy hüvelykujjszabályt, ami segíthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×