eur:
389.29
usd:
362.6
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Halálos áldozat - "balesetcunami" az M7-esen Velencénél, pályazár, terelés mindkét oldalon

Több baleset is történt az M7-es autópályán, a Velencei-tó térségében.

(Újabb cikkünk a témában, helyszíni videóval, itt érhető el!)

A Balaton felé vezető oldalon, Pázmánd közelében, két helyszínen több gépkocsi futott egymásba. Itt a szigetszentmiklósi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést.

A főváros felé vezető oldalon, Pákozd térségében egy több száz méteres szakaszon jó néhány karambol történt.

Ezekhez a székesfehérvári, a dunaújvárosi, a sárbogárdi, a péti és a siófoki hivatásos tűzoltók, valamint a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesült tagjai és a pázmándi önkéntes tűzoltók vonultak ki - közölte a katasztrófavédelem.

Az Útinform közölte, hogy az egyik baleset súlyos, ami a főváros felé vezető oldalon Pákozdnál, míg Letenye irányába a kápolnásnyéki kihajtónál leterelik a forgalmat. Megjegyezték, a balesetet már a 30-as kilométernél lévő martonvásári kihajtónál letérve, a 7-es főúton is el lehet kerülni.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkaptiányság közlése (és a forgalmi helyzetet megjelenítő alkalmazások, oldalak tanúsága szerint) mindkét irányban több kilométeres a torlódás.

Frissítés: Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője elmondta: a baleset helyszínére számos mentőegység, köztük mentőhelikopter is érkezett, a mentés, a sérültek ellátása folyik. Az autópálya-fenntartó MKIF a Facebook-oldalán azt közölte, hogy

a balesetnek halálos áldozata van.

Az autópályán Velencénél több szakaszon is rosszak a látási viszonyok, néhol alig 100 métert lehet belátni. Mint az Infostart is megírta, vasárnap reggelre visszatért a ködös idő.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×