eur:
389.7
usd:
363.56
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Szabó-Bisztricz Anett, FVMKI

Drámai részletek az M7-en történt halálos tömegbalesetről - helyszíni videóval

Több ütközés is történt vasárnap reggel az M7-esen a Velencei-tó térségében, az autópálya mindkét oldalán.

Mint arról az Infostart is beszámolt, mindkét irányban lezárták az autópályát több baleset miatt. Az egyik nagyon súlyos volt, a helyszínre számos mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztottak. Az MKIF közlése szerint egy ember elhunyt.

Frissítés, 13.40: a pályazár mindkét irányban megszűnt, de a baleset helyszínénél fokozott óvatossággal kell vezetni, figyelmeztetett az Útinform.

A balesetekben egy autóbusz, kamionok, kisteherautók és személygépkocsik is érintettek. A Balaton felé vezető sávokon, Pázmánd közelében, két helyszínen futottak egymásba járművek, míg a főváros felé, Velence és Kápolnásnyék között egy több száz méteres szakaszon történtek karambolok.

A székesfehérvári, a dunaújvárosi, a sárbogárdi, a péti, a siófoki, a szigetszentmiklósi és a törökbálinti hivatásos, valamint a pázmándi és a mezőfalvai önkéntes tűzoltók, illetve a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesült tagjai vonultak ki a balesetekhez. Az egységek

tűzoltódaru segítségével szabadítottak ki egy személyautót, amely egy kamion alá szorult.

A karambolok miatt több tucat autó a sztrádán rekedt, ezeket visszafordították, és tűzoltói felvezetéssel kísérték le az autópályáról.

A katasztrófavédelem kiadott egy videót a helyszínről:

Az Index egyik olvasója arról számolt be, hogy összetört autókat lehet látni a sztrádán, a sofőrök pedig a leállósávban várták a segítséget. A közlekedést a köd nehezítette, valamint - mint azt az Infostart is megírta - a közelben, Kápolnásnyéken kigyulladt egy épület, ami jókora füsttel járt, ez utóbbi is ronthatott a látási viszonyokon.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×