eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 26. vasárnap Evelin, Fülöp
Nyitókép: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Szabó-Bisztricz Anett, FVMKI

Drámai részletek az M7-en történt halálos tömegbalesetről - helyszíni videóval

Több ütközés is történt vasárnap reggel az M7-esen a Velencei-tó térségében, az autópálya mindkét oldalán.

Mint arról az Infostart is beszámolt, mindkét irányban lezárták az autópályát több baleset miatt. Az egyik nagyon súlyos volt, a helyszínre számos mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztottak. Az MKIF közlése szerint egy ember elhunyt.

Frissítés, 13.40: a pályazár mindkét irányban megszűnt, de a baleset helyszínénél fokozott óvatossággal kell vezetni, figyelmeztetett az Útinform.

A balesetekben egy autóbusz, kamionok, kisteherautók és személygépkocsik is érintettek. A Balaton felé vezető sávokon, Pázmánd közelében, két helyszínen futottak egymásba járművek, míg a főváros felé, Velence és Kápolnásnyék között egy több száz méteres szakaszon történtek karambolok.

A székesfehérvári, a dunaújvárosi, a sárbogárdi, a péti, a siófoki, a szigetszentmiklósi és a törökbálinti hivatásos, valamint a pázmándi és a mezőfalvai önkéntes tűzoltók, illetve a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesült tagjai vonultak ki a balesetekhez. Az egységek

tűzoltódaru segítségével szabadítottak ki egy személyautót, amely egy kamion alá szorult.

A karambolok miatt több tucat autó a sztrádán rekedt, ezeket visszafordították, és tűzoltói felvezetéssel kísérték le az autópályáról.

A katasztrófavédelem kiadott egy videót a helyszínről:

Az Index egyik olvasója arról számolt be, hogy összetört autókat lehet látni a sztrádán, a sofőrök pedig a leállósávban várták a segítséget. A közlekedést a köd nehezítette, valamint - mint azt az Infostart is megírta - a közelben, Kápolnásnyéken kigyulladt egy épület, ami jókora füsttel járt, ez utóbbi is ronthatott a látási viszonyokon.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk
Csorbai Attila: elég a kettős mércéből a baromfipiacon!

Csorbai Attila: elég a kettős mércéből a baromfipiacon!

Több baromfitermék sem felel meg az uniós követelményrendszernek, miközben állatjóléti, környezetvédelmi és élelmiszer-biztonsági szempontok alapján sem ugyanazok az elvárások az importárukkal szemben – mondta az InfoRádióban a Baromfi Termék Tanács elnöke.

Nem segített a beismerés az újpesti brutális gyilkosság ügyében

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírója elrendelte annak a gyanúsítottnak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint előbb megölte a szüleit, majd amikor a rendőrök emiatt vele szemben intézkedést foganatosítottak, az egyik rendőrt is mellkason akarta szúrni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×