eur:
392.51
usd:
366.02
bux:
66653.29
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Szabó-Bisztricz Anett, FVMKI

Drámai részletek az M7-en történt halálos tömegbalesetről - helyszíni videóval

Több ütközés is történt vasárnap reggel az M7-esen a Velencei-tó térségében, az autópálya mindkét oldalán.

Mint arról az Infostart is beszámolt, mindkét irányban lezárták az autópályát több baleset miatt. Az egyik nagyon súlyos volt, a helyszínre számos mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztottak. Az MKIF közlése szerint egy ember elhunyt.

Frissítés, 13.40: a pályazár mindkét irányban megszűnt, de a baleset helyszínénél fokozott óvatossággal kell vezetni, figyelmeztetett az Útinform.

A balesetekben egy autóbusz, kamionok, kisteherautók és személygépkocsik is érintettek. A Balaton felé vezető sávokon, Pázmánd közelében, két helyszínen futottak egymásba járművek, míg a főváros felé, Velence és Kápolnásnyék között egy több száz méteres szakaszon történtek karambolok.

A székesfehérvári, a dunaújvárosi, a sárbogárdi, a péti, a siófoki, a szigetszentmiklósi és a törökbálinti hivatásos, valamint a pázmándi és a mezőfalvai önkéntes tűzoltók, illetve a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesült tagjai vonultak ki a balesetekhez. Az egységek

tűzoltódaru segítségével szabadítottak ki egy személyautót, amely egy kamion alá szorult.

A karambolok miatt több tucat autó a sztrádán rekedt, ezeket visszafordították, és tűzoltói felvezetéssel kísérték le az autópályáról.

A katasztrófavédelem kiadott egy videót a helyszínről:

Az Index egyik olvasója arról számolt be, hogy összetört autókat lehet látni a sztrádán, a sofőrök pedig a leállósávban várták a segítséget. A közlekedést a köd nehezítette, valamint - mint azt az Infostart is megírta - a közelben, Kápolnásnyéken kigyulladt egy épület, ami jókora füsttel járt, ez utóbbi is ronthatott a látási viszonyokon.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 13:18
×
×
×
×