eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Fotó: police.hu

A gödöllői egyetem igazgatója halt meg a szörnyű M3-as balesetben

Az Agrár- és Élelmiszergazdasági Intézet igazgatója vesztette életét abban a balesetben, amely az M3-as autópályán történt még szerdán. Fogarassy Csaba 51 éves volt.

A gödöllői Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem megrendülten tudatta közösségével, hogy 51 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Fogarassy Csaba egyetemi tanár, az Agrár- és Élelmiszergazdasági Intézet igazgatója – áll a Gödöllői Hírek oldalán.

Az írásból kiderül, hogy az 51 éves egyetemi tanár részese volt annak a balesetnek, amely az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 50-es kilométerénél, Kerekharaszt közelében történt.

A rendőrségi beszámoló szerint szeptember 28-án 13 óra 45 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó és egy teherautó ütközött össze. A baleset következtében a személyautót vezető 51 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A kommentek között többen megemlékeznek arról, hogy Fogarassy Csaba az Első Budapest-Gödöllő Lions Club alapító tagjaként éveken át dolgozott a gödöllői emberekért is.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×