eur:
395.24
usd:
366.16
bux:
65310.93
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Lapértesülés: Visszalépéséről írt Karácsony Gergely a Párbeszéd tagjainak

Párttársainak írt üzenete szerint a főpolgármester Márki-Zay Pétert fogja támogatni az előválasztás második fordulójában.

Karácsony Gergely a Párbeszéd tagjainak írt levelében, amelyet az Újrakezdés nevű párbeszédes Facebook-csoportba posztolt, úgy fogalmaz, nagy dolgokat értek el az előválasztáson, a párt megkerülhetetlen tagja lesz a következő kormánynak. Ugyanakkor a második fordulót nem tudják megnyerni, mert három ellenfelük van egyszerre: a Fidesz, a DK és az ellenzékkel is elégedetlen (részben joggal elégedetlen) ellenzéki világ, aki most Márki-Zay Péterben találta meg a vezetőjét – állítja.

A főpolgármester úgy véli, a hódmezővásárhelyi riválisa átütötte az üvegplafont – írta a Mandiner a birtokába került bejegyzés alapján.

Karácsony Gergely azt írta, ő nem tudja megnyerni az előválasztást, Dobrev Klára igen, viszont a DK jelöltje nem képes legyőzni Orbán Viktort. Szerinte Márki-Zay meg tudja nyerni az előválasztást, ha ő melléáll, és meg tudja verni Orbán Viktort, ezért döntött így.

A teljes bejegyzés a Mandiner oldalán olvasható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×