eur:
392.55
usd:
366.13
bux:
66821.21
2024. április 25. csütörtök Márk

Fekete-Győr András: Karácsony Gergely a haza érdekében hozott fontos döntést

A Momentum elnöke reagált arra, hogy Karácsony Gergely péntek délelőtt bejelentette, visszalép az előválasztás második fordulójától, és Márki-Zay Pétert támogatja a továbbiakban.

Karácsony Gergely ma egy nehéz, de fontos döntést hozott meg a haza érdekében azzal, hogy visszalépett Márki-Zay Péter javára. Köszönöm a kormányváltást és korszakváltást akaró ellenzéki választók, így az új politikai generáció nevében is – fogalmazott Fekete-Győr András a Facebook-oldalán.

"Most pedig az a feladatunk, hogy minél több változást akaró magyart meggyőzzünk arról, hogy vegyen részt az előválasztás második fordulójában, és szavazzon Márki-Zay Péterre!" - írta.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×