eur:
392.12
usd:
366.44
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a bank új, innovációs fiókjának avatásán Budapesten, az Árkád üzletközpontban 2018. november 20-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Csányi Sándor: teher alatt nő a pálma

Teher alatt nő a pálma – jellemezte a magyar bankszektor gyors átállását Csányi Sándor, az OTP bank elnök-vezérigazgatója, aki az InfoRádió Aréna című műsorában arról is beszélt, mik a tapasztalatai a járvány alatt bevezetett otthoni munkavégzésről. Az InfoRádióban és az infostarton pénteken 18.00 órától hallható beszélgetésben szó esik a járvány magyar gazdaságra és bankszektorra gyakorolt hatásáról, a kilábalás forgatókönyveiről, az OTP akvizíciós terveiről és a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőiről is.

Csányi Sándor szerint az eddigi tapasztalat azt mondatja vele, a home office-ban legalább olyan hatékonyan lehet dolgozni, mint a munkahelyeken. Bár meglehetősen ellene volt az otthoni munkavégzésnek, és csak „engedett a kollégái nyomásának”, mára már úgy véli, valóban lehet szélesebb körben eredményesen alkalmazni.

Mint fogalmazott, teher alatt nő a pálma, ami igaz a bankra és bankszektorra, valamint a gazdaságra is, hiszen ilyen rövid idő alatt nem tudtak volna működési módot váltani, ha ez saját elhatározás alapján történik. A kialakult helyzetre tekintettel azonban elképesztően sok, mintegy 5000 ember otthoni munkavégzése valósult meg igen rövid idő alatt a pénzintézetnél.

Mindemellett olyan mennyiségű szerződéseket is átkötöttek a hitelmoratórium miatt, ami elképzelhetetlen lett volna normális körülmények között

– tette hozzá.

A Csányi Sándorral készült teljes beszélgetést, amelyben szó esik a járvány magyar gazdaságra és bankszektorra gyakorolt hatásáról, a kilábalás forgatókönyveiről, az OTP újabb akvizíciós terveiről és a jövő évi futball-Európa-bajnokság magyar pótselejtezőiről is, este 6 óra után hallhatják az InfoRádióban, valamint az Infostart oldalán.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×