INFORÁDIÓ 
2020. október 28. szerda
Simon, Szimonetta

normafa

kirándulás

játszótér

pokorni zoltán

koronavírus

Hihetetlen, hogy mit művelnek a szülők a Normafánál - Pokorni Zoltán szigorított

Hihetetlen, hogy mit művelnek a szülők a Normafánál - Pokorni Zoltán szigorított

InfoRádió

A XII. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta, nem volt elég szalaggal körbevenni a Normafa játszótereit, azokat ugyanis gyerekeiket hintáztató szülők letépték. Úgyhogy jött a kerítés.

Megkezdődik Normafán a Konkoly-Thege úti murvás parkoló rendbetétele és bővítése, ezért szerdán a területet lezárják - közölte Pokorni Zoltán XII. kerületi kerületi polgármester az InfoRádióval.

"Folyik a parkolók áthelyezése, elhatároztuk, hogy a védett övezetből, a Normafa szebb részéről, illetve ahonnan a városra nagyon szép kilátás esik, a parkolót, buszfordulót áthelyezzük egy kevésbé frekventált, kevésbé értékes területre, a Konkoly-Thege útra" - mondta a kerületvezető.

Az átalakítás már folyik, aminek érdekében néhány fát ki kellett vágni, de nem túl sokat, a parokolóhelyek száma nem is fog változni, 165 körüli marad.

Most a régi síházzal szembeni, Konkoly-Thege úti murvás parkolót zárják le, ezért arra kérnek mindenkit, hogy aki most a Normafához felmenne, ne autóval tegye azt.

Felmenni egyébként is csak korlátozottan érdemes, ugyanis lezárták a játszótereket, a kondiparkot és a tűzrakóhelyeket is.

"A járvány első hetében riasztóan sokan jelentek meg a Normafánál, jó idő is volt, sokan rémülten nézték, hogy mi lesz ebből.

Kértük a látogatógat, hogy tartsanak távolságot, de ennek nem sok foganatja volt. Megjelentek a sütögetők, de a járvány idején ez nem a megfelelő viselkedés"

- ecsetelte Pokorni Zoltán, aki szomorúan értesült arról, hogy a játszótéri szalagokat a szülők letépik, hogy gyerekeiket ott hintáztathassák. A szalagokat ma már felváltották a kerítések, amelyek kihelyezésére az Anna-rétnél és a Libegőnél is szükség volt.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: Pixabay.com

Kapcsolódó hang

Pokorni Zoltán a Normafa tömegéről
 
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018