eur:
393.81
usd:
365.57
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Fürdőzők a Palatinus strandon 2016. augusztus 28-án. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. strandjai a kánikulára való tekintettel a megszokott nyitva tartás szerinti este 7 óra helyett 8-ig várják a vendégeket.
Nyitókép: Kallos Bea

Több újdonságot is hoz a budapesti strandszezon

A hétvégén indul a szezon a fővárosi strandokon. Sehol sem lehet majd készpénzzel fizetni, és más változások is lesznek.

Elsőként a Palatinus és a Pakál Fürdő nyit meg most szombaton – mondta az InfoRádiónak Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. értékesítési és marketing igazgatója. Május 26-tól a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, 27-től a Római Strandfürdő, június 2-től pedig a Pünkösdfürdői Strand is várja a lakosságot – tette hozzá.

A legnagyobb újdonság, hogy

a BGYH összes budapesti strandján és fürdőjében készpénzmentes fizetést vezetnek be,

vagyis kizárólag bankkártyával és a pénztárakban feltöltött kártyákkal lehet fizetni a helyszínen kapott termékekért. „Ez a rendszer kényelmes és biztonságos fizetési lehetőséget biztosít a kilátogató vendégeinknek” – véli Czinege Szilvia.

Új játszótér, új medence

Az egész évben nyitvatartó Palatinus területén idén csaknem ezer négyzetméteres új játszótér várja a gyermekeket, ahol különböző korcsoportoknak alakítottak ki a játékat – tájékoztatott az igazgató.

A Paskál Fürdőben pedig május 15-én adnak át egy közel 90 négyzetméteres területű új kültéri medencét, melyet egész évben használhatnak majd a látogatók. A Csillaghegyi Fürdőt is fejlesztik, ennek átadását is az idei szezonra tervezik.

Nem mindenhol drágul a belépő

„A hétköznapi felnőtt belépők ára a tavalyi strandárakhoz képest a pünkösdfürdői és a csillaghegyi strandon nem változnak, a többi strandon pedig maximum 100 forintos jegyáremelkedésre kell számítani” – mondta Czinege Szilvia.

A biztonságos fürdőzés miatt a Csillaghegyi Strandon hétköznap egységesen 1000 forint a belépőjegy ára. „Nem győzzük hangsúlyozni, hogy

a veszélyes bányatavakban való fürdőzés helyett, aki megteheti, válassza valamelyik biztonságos strandot”

– emelte ki az értékesítési és marketing igazgató. Felhívta a figyelmet arra is, hogy többféle kedvezményes - például családi, diák és nyugdíjas - jegyet is kínálnak a strandjaikon.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×