INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 8. szombat
László

szezon

2020.04.09. 18:35

Nem állt le az élet a Balatonnál, de nem mindennek örülnek

A balatoni strandok nyitvatartási szabályozásáról még korai gondolkodni, de a strandfejlesztésekkel, építkezésekkel nem álltak le a tóparti települések, remélvén, hogy lesz idén is strandszezon a Balatonnál. Lombár Gábor, Balatonfenyves polgármestere, a Balatoni Szövetség elnöke azonban arra felhívta a figyelmet, hogyha a lakosság betartja a kijárási korlátozást, nem utazik a hosszú hétvégén tömegével a tóhoz, akkor nagyobb eséllyel lesz idén is balatoni szezon.
2019.09.04. 16:29

Tovább tart a nyár a Balatonon

Augusztus 25-én a vasútvonalakon véget ért a nyári menetrend, de mivel a Balatonhoz az utószezonban is sokan utaznak, továbbra is indulnak többletvonatok.
2018.09.25. 13:57

Ránk rontott a fagy, indul a fűtési szezon!

A fűtési szezon hivatalosan csak október 15-én kezdődik, de az időjárás a hétvégén hűvösre fordult és az előrejelzések szerint az elkövetkező napokban is őszies marad, emiatt több háztartásban is befűtenek a napokban. Fűtési technológiától függetlenül komoly veszélyt jelenthet, ha a fűtőeszközt nem rendeltetésszerűen használják, ha szabálytalan annak kivitelezése, vagy ha a rendszeres műszaki felülvizsgálatot elmulasztották!
2018.09.14. 09:29

Új szezont kezdtek a Balatonnál

Strandpapucs helyett túracipőt, sétahajó helyett Kishegy-járó turistabuszt, lángos helyett pincepörköltet és egész évben nyitva tartó vendéglátóhelyeket ajánlanak a Lellére vagy Boglárra látogatóknak.
2018.08.02. 10:06

Nagy változás a söröknél

Az első fél évben 3,6 százalékkal nőtt a magyar sörpiac, a bővülés mértékénél szembetűnőbb azonban a belső átrendeződés: január és június között a prémiumsörök forgalma 30 százalékkal ugrott meg, a szuperprémium termékek iránti kereslet pedig 50 százalékkal - írta a Világgazdaság csütörtökön.
2018.07.05. 06:56

Jó hírek a Balatonról

Szombattól sűrűbben járnak a balatoni hajók, július 7-én kezdődik ugyanis hajózási főszezon, amely az idén egy héttel tovább tart. A főszezonban a menetrend szerinti járatok mellett séta- és programhajó kínálattal is várja az utasokat a BAHART (Balatoni Hajózási Zrt.) - áll a hajózási társaság MTI-hez eljuttatott közleményében.
2018.04.18. 21:47

Kullancsveszély - hamarosan kezdődik a szezon

Hamarosan kezdődik a kullancsszezon, azonban már egész évben oda kell figyelnünk - mondta az InfoRádiónak a Magyar Kullancsszövetség elnöke. Kapiller Zoltán továbbá a kullancs szakszerű eltávolítására hívta fel a figyelmet.
2018.04.18. 18:26

Rossz hírek az allergiások számára

Majdnem kétmillió ember érzékeny a virágporra az országban - mondta az InfoRádiónak a Semmelweis Egyetem Fül-Orr-Gégészeti Klinikájának adjunktusa. Krasznai Magda hozzátette: az idei allergiás szezon akár október végéig is eltarthat.  
2018.04.14. 16:00

Indul a medvehagymaszezon

A medvehagyma szedése szabályokhoz kötött - hívta fel a figyelmet az InfoRádióban a Nébih Növényi Termék Ellenőrzési Osztályának vezetője. Ecsedi István hozzátette, körültekintően kell eljárni a növény gyűjtésénél, levele összetéveszthető a mérgező gyöngyvirágéval.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018