eur:
392.97
usd:
368.2
bux:
66115.42
2024. április 17. szerda Rudolf
Nyitókép: Unsplash.com

Szép csendben lezár egy korszakot a Microsoft, sok felhasználó felszisszen

Megszűnik a Publisher, a Microsoft előfizetéses irodai programcsomagjának (Office, mai nevén már: Microsoft 365) kiadványszerkesztő szoftvere.

A redmondiak nem verték nagy dobra a program kivezetését, csupán egy bejelentést tettek közzé a támogatási oldalukon – ezt a Neowin szúrta ki –, melyben azt taglalják, hogy a máshová helyezik a fókuszt a jövőben, és a funkciók zöme már elérhető más programokban (Word, PowerPoint). Ráadásul a későbbiekben bővíteni is tervezik ezen, Publisher-szerű funkciók körét – idézi a Hvg.hu.

Az átállásra azonban van idő, a Microsoft 365-ból 2026 októberében tűnik el a program – ami egyébként eddig is csak Windowson volt elérhető, a macOS-re készült programcsomagnak sosem volt része.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×