INFORÁDIÓ
2022. augusztus 18. csütörtök
Ilona

program

2022.08.17. 11:40

Különleges 3000 forintos érme érkezik – mutatjuk

A Magyar Nemzeti Bank hatszög alakú színesfém emlékérem-sorozatot bocsát ki a Nemzeti Hauszmann Program eredményeinek bemutatására, amelynek 7 eleme összeilleszthető lesz. A sorozat első tagja az egy évvel ezelőtt megnyitott Szent István-teremről készült.
2022.04.05. 19:13

Jókora változás a lakossági Zöld otthon hiteleknél

A monetáris tanács 100 milliárd forinttal megemelte az NHP Zöld otthon program keretösszegét, egyben szigorította a finanszírozható lakásokra vonatkozó energetikai követelményeket, és döntött a Zöld jelzáloglevél-vásárlási program feltételeinek módosításáról is a magasabb minőségű zöld jelzáloglevelek térnyerése érdekében - közölte a Magyar Nemzeti Bank.
2022.04.02. 14:27

Összeállt a párizsi olimpia programja

Kézilabdával, labdarúgással és hetes rögbivel kezdődik két nappal a nyitóünnepség előtt, 2024. július 24-én a párizsi nyári olimpia.
2022.03.26. 16:34

Emléktáblát avattak Erdős Pál tiszteletére

Erdős Pál születésének évfordulója alkalmából hagyományteremtő jelleggel hálózattudományi műhelykonferencia keretében emlékeztek meg a legmagasabb nemzetközi elismeréssel, a Nobel-díjjal egyenértékű Wolf-díjjal kitüntetett, valamint Kossuth- és Állami díjas matematikus munkásságáról. Az ELTE Nagytétényi úti Kollégiumában lezajlott Erdős Pál Hálózattudományi Műhelykonferenciát követően emléktáblát avattak Erdős Pál tiszteletére.
2022.03.10. 12:48

Digitális Tudásközpont nyílt Nyíregyházán

Átadták a Digitális Jólét Program szakmai támogatásával és koordinációjával létrehozott Digitális Tudásközpontot Nyíregyházán, amely a robotika, a virtuális valóság, az automatizáció és a mesterséges intelligencia világát mutatja - közölte a városháza sajtószolgálata.
2022.03.09. 23:02

Az Emelkedő Magyaroszág: bemutatták az ellenzék 2022-es választási programját

Április 3-án esély van arra, hogy Magyarország visszataláljon a polgárosodáshoz és Európához, az ország érdeke a béke, a biztonság és a felemelkedés - jelentette ki Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje "Az emelkedő Magyarország programja" című választási dokumentum bemutatóján, amelyet online, felvételről mutattak be az ellenzéki pártok politikusai március 9-én este.
2022.02.09. 13:02

Elstartolt az Okos Város Piactér

Elindult a regisztráció a Digitális Jólét Program 2022 januárjában elindított online platformjára, amelyen keresztül a tervek szerint az okosváros-termékek szállítói, fejlesztői és a potenciális megrendelők gyorsabban és az eddigieknél egyszerűbben találhatnak egymásra.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018