INFORÁDIÓ 
2019. július 19. péntek
Emília

program

2019.06.02. 16:47

Egy hónapig tartanak a Pozsonyi Magyar Napok

A hagyományos egyhetesről egy hónaposra bővült idén a Magyar Kulturális Napok programsorozat Pozsonyban. A Több mint szomszéd elnevezésű esemény hatodik évada június 3-án kezdődik és 27-ig tart. A programsorozat több pozsonyi helyszínen zajlik majd egyidejűleg. Az eseménysorozat célja, hogy a kortárs magyar kultúrát és képzőművészetet megismertessék a szlovákiai közönséggel.
2019.05.13. 08:09

Szoftver segít a magyar diákoknak elkerülni a lemorzsolódást

Már valamennyi szakképző intézményben elérhető a tanulók teljesítményromlásának kiszűrését segítő új informatikai program – mondta az InfoRádiónak az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára. Pölöskei Gáborné hozzátette: a KRÉTA rendszerhez kapcsolódó modul felhasználásának lehetőségeiről a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal is tárgyal a minisztérium.
2019.04.26. 21:34

Házassági évfordulót ünnepelnek a budapesti állatkertben

Hétvégén rendezi meg a Fővárosi Állat- és Növénykert a Föld Fesztivált. Szombaton Gorilla napot tartanak, ekkor köszöntik fel az állatkert 30 éves házassági évfordulóját ünneplő gorillapárját, Little-t és Golót.
2019.03.26. 09:15

Április 5-én mutatja be EP-programját a Fidesz

A hivatalos kampánystartot megelőző napon a budapesti Bálna rendezvényközpontban tárják a nyilvánosság elé az unió jövőjéről szóló elképzeléseit tartalmazó programot.
2019.02.18. 21:35

Új kulturális programokat indít a kormány

Lázár Ervin program néven az általános iskolások kulturális eseményeken való részvételét, Sportlétesítmények a kultúra szolgálatában címmel pedig nagyprodukciók létrehozását támogatja a kormány, amely a vallásos alkotóközösségek, zenei együttesek és zenészek hosszú távú működését segítő források biztosításáról is határozatot hozott.
2019.01.08. 18:04

Kezdődik a vízilabdaév - sorsdöntő csaták jönnek

A magyar férfi- és női vízilabda-válogatott már januárban folytatja útját a tokiói olimpia felé: a nemzeti együttesekre világliga- és Europa Kupa-selejtezők várnak. A klubcsapatok között a Bajnokok Ligájában, az Euro-kupában és a női Euroligában is vannak a végső győzelemre is esélyes együttesek.
2018.11.23. 12:22

Óráról órára változik a vadludak száma

Rekordszámú ludat várnak szombaton a Tatai Vadlúd Sokadalomra. A látványosság mellett egész nap tudományos előadások, játszóház és állatsimogató várja a látogatókat.
2018.09.01. 07:33

Szombaton újra Pozsonyi Piknik

Tematikus utcákban könyvekkel, színházakkal, kulturális programokkal várja a közönséget szeptember 1-jén egész nap a tizedik Pozsonyi piknik. A Jászai Mari tértől a Szent István parkig csaknem 60 színház, számos könyvesbolt, cukrászda, étterem és civil szervezet standja várja a családokat - külön a kicsiknek szóló programokkal is.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018