eur:
389
usd:
363.52
bux:
68032.47
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Új kényelmi funkcióval rukkol elő a Google

A jövőben szeretnék megkönnyíteni azok dolgát, akik mobilon szoktak böngészni a kereső találati oldalai között.

Újabb, ezúttal egy kényelmi funkciót fejlesztett a Google a mobilos keresőjéhez, hogy a felhasználók a korábbinál gyorsabban találhassák meg azt, amire kíváncsiak az interneten. A cég elsőként az Egyesült Államokban vezeti be azt az újdonságot, aminek köszönhetően már nem kell lapozgatni a találati oldalak között – írja a Hvg.hu.

Jelenleg ha valaki elindít egy keresést a Google keresőjében, a cég oldalakra bontja a találati listát. Ez az asztali számítógépes böngészők esetében számozott oldalakat jelent, míg a mobilos verzióban a felhasználónak az oldal alján egy Több feliratú gombra kell ráböknie, ha szeretne még több találatot látni.

Az új megoldással ezt a mozdulatot szeretné megspórolni a Google. Ennek köszönhetően a jövőben ha valaki egy újabb találati oldalt szeretne megjeleníteni, elég lesz csak az oldal aljára legörgetnie, az pedig automatikusan be fog töltődni. A cég az újdonságot a Google androidos eszközökre, valamint iPhone-okra kiadott alkalmazásában, valamint a mobilos böngészőkben történő kereséseknél is bevezeti.

De hogy Amerikán kívül mikor, azt egyelőre nem tudni.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×