eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Nyitókép: YouTube/This Is Anfield

Ezzel a beszéddel köszönt el az öltözőben Szoboszlai Dominikéktól Jürgen Klopp - videó

"Az, hogy megszereztük a harmadik helyet a Liverpool 2.0 első idényében, és most kívülről új energia, új hatás, új lendület, új bizonyítási lehetőség érkezik, az mindenkinek jót tesz majd, hogy mindent kihozhassatok a karrieretekből" - fogalmazott játékosai előtt a távozó mester.

Bajnoki bronzéremmel és egy Ligakupa-győzelemmel zárta az idei évet a Jürgen Klopp vezette Liverpool FC, soraiban a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányával, Szoboszlai Dominikkal.

Az utolsó mérkőzésen 2-0-ra győzött az edzőjét is búcsúztató piros gárda, amelytől egy rövid öltözői beszéddel búcsúzott el a mester, akinek a helyére hamarosan a holland bajnokságból érkezik utód.

"Szeretlek titeket, ez minden, amit mondhatok" - ezt is mondta az edző többek közt. Majd a mester így folytatta: "A futball, amire képesek vagytok, teljesen őrületes. Látni titeket, a fejlődéseteket, ahogyan megtettétek a következő lépést és harmadikok lettetek, alig vártam."

Kiemelte, az egyetlen csapat, amely "meg tudta állítani" a bajnok Manchester Cityt, a Liverpool volt. "Tudtatok volna jobbak lenni bizonyos pillanatokban? Persze, ez mindig lehetséges. De jobbak voltatok, mint amit általában vártak tőletek? Ó, igen!" - folytatta.

Klopp szerint jót tesz majd a csapatnak a változás.

Szerinte a teljesítményük miatt nőttek meg az elvárások velük szemben, de van ilyen.

"Az, hogy megszereztük a harmadik helyet a Liverpool 2.0 első idényében, és most kívülről új energia, új hatás, új lendület, új bizonyítási lehetőség érkezik, az mindenkinek jót tesz majd, hogy mindent kihozhassatok a karrieretekből" - figyelmeztette játékosait.

Végül megköszönte az utat, azt is mondta, büszkeséget érez a játékosokra, "határ a csillagos ég".

Beszédét megtapsolták.

Jürgen Klopp 9 éven át volt a Liverpool edzője. 2019-ben BL-t nyert, 2020-ban 30 év után bajnoki címet.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.

Mészáros Krisztofer összetettben döntőre esélyes - percről percre az olimpiáról

Péntek este hivatalosan is megnyitották a 2024-es párizsi olimpiai játékokat, szombaton pedig már jó pár magyar sportoló is versenybe száll. Kézilabda, vízilabda, vívás, úszás, torna, sportlövészet, kerékpár, evezés, asztalitenisz - mindben szurkolhatunk a magyaroknak. Milák Kristóf repülőre ül. Már zajlanak az evezősök versenyei.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×