eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
MADRID, SPAIN - DECEMBER 17: David Alaba of Real Madrid injured during the LaLiga EA Sports  match between Real Madrid v Villarreal at the Santiago Bernabeu Stadium on December 17, 2023 in Madrid Spain (Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)
Nyitókép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Súlyos veszteség érte a Real Madridot, és egyben az osztrák válogatottat

Keresztszalag-szakadás miatt nagy valószínűséggel nem léphet pályára a futballidényben David Alaba, a Real Madrid osztrák válogatott védője.

A 31 esztendős hátvéd vasárnap, a királyi gárda Villarreal ellen 4–1-re megnyert bajnokijának első félidejében sérült meg. A Bajnokok Ligája csoportköréből hibátlan teljesítménnyel nyolcaddöntőbe jutott, a spanyol élvonalban pillanatnyilag éllovas madridi klub bejelentése szerint a vizsgálatok Alaba bal térdében mutatták ki az elülső keresztszalag-szakadását, a következő napokban műtéten esik át.

Alaba a harmadik Real-játékos Thibaut Courtois és Eder Militao után, aki az elmúlt időszakban hasonló, legalább hat hónapos felépüléssel járó sérülés miatt dől ki. Emiatt ebben a szezonban várhatóan nem lép pályára és veszélybe került szereplése a nyári németországi Európa-bajnokságon is, ahol az osztrákok a francia és a holland együttessel, valamint az egyik pótselejtező győztesével szerepelnek egy csoportban.

A 113-szoros válogatott Alaba csapatkapitány az osztrák gárdában.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×