eur:
393.86
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Tyson Fury, a Boksz Világtanács (WBC) brit nehézsúlyú világbajnoka a sajtó képviselői előtt tartott mérlegelésen a londoni Wembley Boxparkban 2022. április 22-én. A mérkőzést április 23-án rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Tyson Fury máris a visszatérésre készül, de van egy csavar a sztoriban

A Cigánykirály nemcsak ökölvívóként, hanem pankrátorként is el tudja képzelni magát a ringben.

Tyson Fury, a britek tavasszal veretlenül és világbajnokként visszavonult profi nehézsúlyú bokszolója pankrátorként (is) kész visszatérni a ringbe.

A Give Me Sport portál értesülése szerint az ökölvívástól hivatalosan elköszönt Fury szeptember 3-án, a WWE szervezet tornáján léphet fel Cardiffban. A 33 éves brit óriás korábban szerepelt már profi birkózók showműsorában, 2019-es debütálásán nyertes meccset vívott.

Profi bokszolóként egy döntetlen mellett 32 győzelmet aratott (23-at KO-val). Eddigi utolsó fellépésén, április végén, a londoni Wembley Stadionban 94 ezer néző előtt a hatodik menetben technikai kiütéssel diadalmaskodott a szintén brit Dillian Whyte felett, megvédve a WBC szervezetnél őrzött világbajnoki címét.

Akkor búcsúmeccsének nevezte az összecsapást, a múlt hónap közepén viszont már azzal állt elő, hogy van az a pénz, amennyiért hajlandó ismét szorítóba lépni, például annak a címmérkőzésnek a győztesével, amelyet exvilágbajnok honfitársa, Anthony Joshua augusztusban, Szaúd-Arábiában vív az őt trónjától megfosztó, és a másik három jelentős profi szervezet (WBA, IBF, WBO) egyesített világbajnokává előlépett ukrán Olekszandr Uszikkal. A Cigánykirály becenévre hallgató Fury azt mondta, potom ötszáz millió fontért kész újra bokszolni.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×