eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A fehérvári Huszti Szabolcs (b) és a ferencvárosi Botka Endre a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott Ferencvárosi TC-MOL Vidi FC mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2019. március 13-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Botka: minden idők talán két legjobb futballistája ellen játszhatunk

Boldogan nyilatkoztak a Ferencváros részéről a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása után.

"Hihetetlen ez az egész, minden idők talán két legjobb futballistája ellen játszhatunk, és bízom benne, hogy a harmadik helyet valahogy el tudjuk csípni" - nyilatkozta az M4 Sportnak a sorsolás után Botka Endre, a Ferencváros magyar válogatott hátvédje.

A zöld-fehérek a Juventusszal, a Barcelonával és a Dinamo Kijevvel kerültek egy csoportba.

"Nagyon várom a találkozókat, mert ez mindannyiunk számára nagy élmény lesz, egyfajta tanulási folyamat és teszt, melynek során bízom benne, hogy meg tudjuk állni a helyünket" - mondta az M4 Sport közvetítésében Dibusz Dénes, az FTC kapusa.

Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója az Indexnek azt mondta: ilyen csoportba akartak bekerülni.

"Vannak igazi sztárcsapatok és Szerhij Rebrov miatt kifejezetten örülünk a Dinamo Kijevenk is. De bármelyik négyes óriási megtiszteltetés lett volna, óriási dolog, hogy ilyen klubokkal emlegetik most egy szinten a Ferencvárost. Nem voltak preferenciám, amikor már csak a negyedik kalap volt hátra, innentől számunkra ez tényleg örömfutball lesz, amit csak élvezni kell" - nyilatkozta.

Hozzátette: maximálisan felkészülnek a lehetőségekhez képest, senki ellen nem menneki ki feltartott kézzel a pályára, még a Barcelona és a Juventus ellen sem.

"De az biztos, hogy óriási futballünnep lesz Lionel Messi és Cristiano Ronaldo csapata ellen szerepelni."

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×