eur:
393.84
usd:
367.84
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Varga Dénes (b) és az orosz Roman Sepeljov a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornája negyeddöntőjében játszott Magyarország - Oroszország mérkőzésen a Duna Arénában 2020. január 22-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Meg kellett műteni Varga Dénest

A magyar férfi vízilabda-válogatott csapatkapitánya súlyos térdsérülést szenvedett.

A válogatott öthetes összetartáson vett részt a Császár Uszodában, melynek utolsó két hetére csatlakoztak az FTC játékosai. Az egyik edzésnapon Varga Dénes súlyos térdsérülést szenvedett, aminek következtében meg kellett műteni. A sérülés várhatóan nem veszélyezteti az eredményes 2021-es olimpiai szereplését - közölte Vári Attila, a magyar szövetség elnöke, aki gyors gyógyulást kívánt.

Madaras Norbert, az FTC szakosztályának elnöke arról számolt be, hogy a játékos sikeres műtét után várható 3-4 hónap múlva végezhet teljes értékű edzésmunkát.

"Az biztos, hogy a nyári Magyar Kupán még nem számíthatunk csapatkapitányunkra, akit biztosítottunk támogatásunkról. Az FTC mindent megtesz annak érdekében, hogy klasszisunk minél hamarabb egészséges legyen és a csapat rendelkezésére álljon' - tette hozzá Madaras Norbert.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×