eur:
394.16
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó és férje, edzője, Shane Tusup a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón a Merkapt Maraton Sportközpontban 2016. szeptember 17-én.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Pert vesztett Shane Tusup, de nem fizet

Becsületsértési pert vesztett klubja, az Iron Aquatics korábbi edzője ellen, akit nyilvánosan meglökött Shane Tusup, de Hosszú Katinka férje eltűnt, nem kér bocsánatot, és nem is fizeti meg a perköltséget.

Shane Tusup ellen edzőtársa, a skót Darren Ward indított és nyert becsületsértési pert, de úgy tudni, a március 8-i ítélet óta az amerikai nem térítette meg számára a 135 ezer forintos perköltséget, s a kötelező bocsánatkérés is elmaradt.

A jelenleg Új-ízélandon dolgozó Ward a Blikknek azt mondta, sem a perköltséget, sem az írásos bocsánatkérést nem kapta meg a május 9-i határidőig. A törvényes képviselője írásban kereste Tusup ügyvédjét, de nem kaptak választ.

Tusup tavaly áprilisban a debreceni országos bajnokságon a medence mellett fenyegette és meglökte az Iron Aquatics akkori trénerét. A skótnak az volt a „bűne”, hogy nem nevezte be a férfiváltót a versenyre. 90-100 ember hallotta az amerikai őrjöngését, még a versenyt is le kellett állítani. Az egyesület később mégis megvált Wardtól.

A bíró a „lekicsinylő” lökésért marasztalta el Tusupot, ezt minősítette becsületsértésnek. Ha nem fizet Hosszú Katinka válófélben lévő férje, akkor megpróbálják a fizetéséből levonni az összeget. Ha nem sikerül, az ingóságaiból foglalhatnak le valamit.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×