eur:
393.82
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Megszólalt az edzőváltás ügyében a Fradi vezetője

Megszólalt az edzőváltás ügyében a Fradi vezetője

Már most az Európa Liga csoportkörére érett a Ferencváros, és kitartanak Thomas Doll vezetőedző mellett - mondta Orosz Pál, a csapatot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója.

Orosz Pál a Fradi gyengébb bajnoki rajtjáról azt mondta a Sport TV Mai helyzet című műsorában, sikerült megerősíteni a csapatot, de nem indult úgy a szezon, ahogy azt szerették volna, csak mostanára fordultak jó irányba. Az idén sem sikerült átütő sikert elérni a nemzetközi porondon, pedig Orosz szerint

ettől a kerettől már bravúr sem kellene feltétlenül a csoportkör eléréséhez.

"Fontos lenne, hogy arra az időszakra összeérjen a csapat, amikor jönnek a selejtezők. Most van egy olyan keret, ami alkalmas arra, hogy ezt a célt elérje, ha nem lesz nagyobb mozgás, mi pedig ilyet nem tervezünk" - mondta a vezérigazgató.

Orosz szerint nem Thomas Doll vezetőedző munkája volt az oka annak, hogy az erősebb kerettel sem értek el eredményt az európai porondon. A gyengébb rajt idején többször is számon kérték a drukkerek a stadionban az utóbbi időben a német edzőn a csapat szereplését, de a vezérigazgató bízik a német szakemberben.

"Ha egy vezető lát folyamatosságot, eredményeket, akkor nem kell lépnie. Ha pár hete ránéztük volna a tabellára, és elengedjük az alapján Thomas Dollt, most nem biztos, hogy a második helyen állnánk. Ott vagyunk a kupában is, azt mondom, hogy rendben vagyunk" - jelentette ki Orosz Pál.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×