eur:
389.66
usd:
364.8
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

A labdarúgók fizették a román-magyarra utazó szurkolók vonatjegyét

A magyar labdarúgó-válogatott játékosai 1200 jegyet vásároltak azoknak a drukkereknek, akik a hivatalos szurkolói vonattal utaznak majd a románok elleni, jövő szombaton sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőre.

Molnár-Tóth Marianna, a túra egyik főszervezője az M1 Ma Reggel című műsorában elmondta, az északírektől elszenvedett 2-1-es hazai vereséget követően született meg ez a kezdeményezés, a játékosok részéről Juhász Rolanddal, a Videoton 80-szoros válogatott védőjével egyeztettek. Hozzátette, a jegyeket, melyek összesen mintegy másfél millió forintba kerültek, hétfőn már át is vették.

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője hozzátette, hogy az MLSZ a lehető legtöbb jegyet igényelte a bukaresti összecsapásra, pontosan 2852 darabot.

Ezen a meccsen ül majd először a válogatott kispadján Dárdai Pál, aki ideiglenesen, az idei három Eb-selejtezőre és egy barátságos mérkőzésre vállalta el a szövetségi kapitányi feladatokat.

Az MLSZ szóvivője az NB I-ben bevezetésre került klubkártya-rendszerre vonatkozó kérdésre azt felelte, eddig 75 ezer klubkártyát és 3000 futballkártyát váltottak ki országszerte. Hozzátette, a drukkerek egyre inkább kezdik megérteni, hogy a rendszer elsősorban a gyorsabb beléptetést szolgálja, ezért az MLSZ azt reméli, hogy a következő napokban, hetekben tovább nő a kiváltott kártyák száma.

Címlapról ajánljuk
A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

"Egyre kevesebben árulják el..."
A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

Átalakulóban vannak a közvélemény-kutatási módszerek, mivel egyre kevesebben hajlandók elárulni, hogy mely pártra szavaznának. A kutatócégek összefogást sürgetnek a szakmai hitelesség visszaszerzése és megtartása érdekében. Egyebek közt ezt hangoztatták a jelentősebb közvélemény-kutató cégek vezetői a Századvég Alapítvány konferenciáján.

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Teljes adóreform kell az EU szerint, túl sok az igazságtalanság

Teljes adóreform kell az EU szerint, túl sok az igazságtalanság

Úgy ajánlásokat fogalmazott meg az Európai Bizottság az adórendszerek teljes átalakítására. A javaslatok többek között magukban foglalják a rendszeres ingatlanadók bevezetését vagy a már meglévők növelését és a munkaadói terhek csökkentését, különösen az alacsony jövedelemű adófizetők esetében. Az ajánlások célja a zöld átmenet elősegítése, a Covid19-világjárvány gazdasági hatásainak enyhítése, a gazdasági felépülés fenntartása, valamint a magas energiaárak hatásainak kezelése volt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×