eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Schumacher síbalesete - Corinna Schumacher üzent és bizakodik

Michael Schumacher felesége, Corinna bizakodó üzenetet küldött a decemberben súlyos síbalesetet szenvedett, és júniusban hosszan tartó kómából felébredt Forma-1-es legenda rajongóinak.

"A német nagydíj tökéletes lehetőséget ad számomra, hogy megköszönjem mindenkinek a jókívánságokat és a pozitív energiát, amit Michael felé sugároztak" - olvasható Corinna Schumacher nyilatkozata a vasárnapi verseny programfüzetében.

"A felépülés feltehetően hosszú időszakát kezdtük meg, de a nehezén már túl vagyunk" - üzente Schumacher rajongóinak a felesége.

A 45 éves, hétszeres Forma-1-es világbajnok pilóta - aki 2012 végén vonult vissza véglegesen az F1-től - december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Azóta mesterséges kómában tartották az orvosok, és január végén kezdték el fokozatos felébresztését.
A menedzsere, Sabine Kehm június 16-án jelentette be, hogy Schumacher már nincs kómában és elhagyta a grenoble-i kórházat, hogy megkezdje hosszú rehabilitációját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×