eur:
388.81
usd:
361.79
bux:
67944.21
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Labdarúgó NB I - Egy góllal nyert a Győr Pápán

A címvédő Győr 2-1-re nyert Pápán a labdarúgó NB I 25. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Az immár hat bajnoki óta veretlen vendégek sikerükkel két pontra csökkentették hátrányukat a listavezető Debrecennel szemben, a hajdúságiak 16 órától Pakson lépnek pályára.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Lombard Pápa Termál FC-Győri ETO FC 1-2 (0-2)

Gólszerző: Eszlátyi (81.), illetve Kamber (40.), Strestík (45.)

Sárga lap: Tóth G. (32.), Sekour (64.), Struhár (87.), illetve Strestík (57.), Trajkovic (69.), Kamenár (86.)

Lombard Pápa Termál FC:

Szűcs L. - Tóth G., Struhár, Présinger (Király, 62.), Németh M. - Griffiths (Kulcsár K., 25.), Csizmadia, Sekour, Nagy T., Arsic - Maric (Eszlátyi, 72.)

Győri ETO FC:

Kamenár - Wolfe, Lipták, Lang, Dinjar - Kalmár (Trajkovic, 59.), Kamber, Strestík (Andric, 72.), Pátkai - Rudolf (Kronaveter, 80.), Varga R.

A hazaiak kezdték jobban a találkozót, de aztán a Győr fokozatosan átvette a játék irányítását. A félidő végén a vendégek két gólt szerezve jelentős előnyre tettek szert, amely akár nagyobb is lehetett volna, ha Szűcs Lajos nem véd néhányszor bravúrosan.

A folytatásban sokáig változatlan maradt az eredmény, ugyanis a Pápa nem tudott mit kezdeni a visszahúzódott Győrrel. Ahogy közeledett a meccs vége, úgy futballozott egyre nagyobb fölényben a hazai csapat, amely tíz perccel a vége előtt ugyan szépített, de az egyenlítés már nem jött össze a hátralévő időben.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×