eur:
389.46
usd:
363.07
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Védőt választottak a legjobb, Európában játszó brazilnak

Ismét egy védőt választottak a brazil futball szakértői az Európában játszó legjobb brazilnak. Nincs meglepetés: Thiago Silvánál senki sem lett volna méltóbb a címre.

A sambafoot nevű internetes portál negyedszer szavaztatott meg korábbi válogatott játékosokat, neves újságírókat, illetve kérte honlapja olvasóinak voksait. Az eddigi négy szavazásból háromszor milánói klub játékosa nyert: 2008-ban Kaká, 2010-ben Maicon, most pedig az AC Milan védelmének oszlopa, Thiago Silva.

Silva valóban nagyszerű évet zárt, 2011 tavaszán bajnoki címhez segítette klubját Olaszországban, s nagy része volt abban is, hogy aztán ősszel, a sok sérülés ellenére, fel tudjon kapaszkodni ismét a Milan a bajnoki tabella élére. A 27 éves védő az óévben pályafutása során először viselte a brazil válogatottban és a Milanban is a csapatkapitányi karszalagot.




Thiago Silva mögött Daniel Alves, a Barcelona védője lett a második, Hulk, a Porto csatára pedig a harmadik az ankéton.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×