eur:
398.8
usd:
363.62
bux:
74175.47
2024. október 9. szerda Dénes

Két alapembere nélkül a Koeman-csapat, a Duna TV közvetít

Dárdai Pál és Hajnal Tamás biztosan nem léphet pályára szombaton, a magyar labdarúgó-válogatott portugáliai világbajnoki selejtezőmérkőzésén.

Az utolsó itthoni, szerda kora esti edzésen rajtuk kívül mindenki részt vett és teljes értékű munkát végzett. A két Bundesligában játszó sérült középpályás Budakeszire ment, ahol különleges oxigénterápiás kezelést kaptak, amivel gyorsítani lehet a gyógyulást. Dárdai viszont csütörtök reggel nem Lisszabonba, hanem Berlinbe repül, ahol klubja, a Hertha orvosa is megvizsgálja.

A csapat csütörtök délelőtt repül Portugália, s este 6-kor kezdődik az első helyszíni edzés egy, a szálláshelyhez közeli pályán.

Erwin Koeman együttese szombaton, magyar idő szerint 21:45 órától találkozik Portugáliával, jövő szerdán pedig 20:45-től Dániában lép pályára, s csak akkor végezhet a pótselejtezőt érő második helyen, ha mindkét meccset megnyeri.

Közben eldőlt, hogy a Duna Televízió közvetíti élőben a válogatott utolsó két világbajnoki selejtezőjét. Azért esett a választás a csatornára, mert a határokon túl is óriási az érdeklődés a két találkozó iránt. A szövetség ezért közbenjárt a közvetítési jogokat birtokló Sportfive cégnél, hogy a Duna Televízió adhassa az összecsapásokat.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×