eur:
400.84
usd:
368.04
bux:
0
2024. október 15. kedd Teréz

Villa spanyol csapatban folytatja, kikosarazták a Man Unitedet - hírek és pletykák

Megvan a Real Madrid harmadik nyári igazolása, de a királyi klub nem áll le, és újabb labdarúgókkal erősítené meg keretét. David Villa biztosan marad Spanyolországban, míg Patót nem engedi el a Milan. Az Inforadio.hu rendszeresen beszámol a legfrissebb átigazolásokról és pletykákról, így elsőként tudhatja meg, kedvenc csapata kikkel erősítene.

Az elmúlt két napban jelentős átigazolás nem történt a nemzetközi futballban, de több sztárjátékos sorsa is kezd körvonalazódni.

David Villa egy spanyol televíziónak azt mondta, a következő évben sem hagyja el Spanyolországot, így az érte versengő Chelsea és Manchester United lemondtat az Eb-gólkirályról. A csatárnak így három lehetősége marad: továbbra is a Valenciában folytatja, vagy klubja elengedi a két spanyol élklub egyikéhez. A Marca szerint a Barcelona 43 millió eurót ajánlott Villáért, kérdés, hogy a Real Madrid akar-e újra harcba szállni a támadóért, miután néhány napja Jorge Valdano sportigazgató látványosan visszavonulót fújt.

A királyi klub és a Valencia egy másik labdarúgó ügyében már egyezségre jutott: Raúl Albiol a fővárosba költözik, és öt évre a Real játékosa lesz. A válogatott védőért 15 millió eurót fizetett a Real.

A madridi szurkolók egyre jobban reménykedhetnek Franck Ribéry megszerzésében, ugyanis a francia sztár ügynöke azt mondta, a középpályás a Realban kíván szerepelni.

A spanyol fővárosi alakulat egy másik francia labdarúgóért is bejelentkezett: a Lyon hivatalosan is megerősítette, hogy a Real megkereste az egyesületet Karim Benzema ügyében, de a francia klub elutasította az ajánlatot. A csatár ügynöke korábban azt mondta, arra számít, hogy Benzema még egy évig Lyonban marad.

Az olasz Tuttosport szerint a Real is érdeklődik Ricardo Carvalho, a Chelsea portugál védője iránt. A 31 éves hátvéd korábban kijelentette, szívesen dolgozna ismét José Mourinhóval, és az Inter képviselője a napokban Londonba is utazott, hogy Carvalho mellett Deco megszerzéséről is tárgyaljon. Az Inter 20 millió eurót hajlandó adni a két játékosért, de a madridiak színre lépése Carvalho esetében felverheti az árat.

És még mindig Real Madrid: a brazil Maicon ügynöke azt mondta, eddig a spanyol egyesület és a Manchester City jelentkezett nála az Inter hátvédje után érdeklődve.

Carlos Tévez kegyeit három együttes keresi, közülük az argentin támadó jogait birtokló menedzser, Kia Joorabchian kettőt nevezett meg, a Manchester Cityt és a Chelsea-t. A 25,5 millió fontért árult csatárért folyó versenybe a manchesteriek vannak a legkedvezőbb helyzetben, Tévez sorsa várhatóan két héten belül eldől.

A Manchester City elcserélné brazil támadóját, Jót az Evertonnal Joleon Lescottra. Az angol válogatott védőért 15 milliós ajánlatot tett Mark Hughes együttese, de ezt a liverpooliak visszautasították.

Ritkán kosarazzák ki a Manchester Unitedet és szakvezetőjét, Sir Alex Fergusont, de a Gremio vezetői ettől sem riadtak vissza Douglas Costa kapcsán. Az angol bajnok a 18 éves brazil csodagyereket csak úgy kívánta leigazolni, hogy 20 napos próbajátékon vesz részt, de erről a dél-amerikai klub hallani sem akart.

A Milan nem engedi el brazil csatárát, Alexandre Patót, akiért az egyesület közlése szerint egy óriási ajánlat érkezett. Várhatóan szintén marad a milánóiaknál Andrea Pirlo: az olasz középpályásról Silvio Berlusconi tulajdonos megfelelő ajánlat esetén hajlandó lenne lemondani, de ügynöke már azt közölte, Pirlo kitölti szerződését.

Közben a Milan megerősítette, érdeklődnek az Arsenalban szereplő Emmanuel Adebayor iránt, ha nem tudják megszerezni az első számú kiszemeltet, Edin Dzekót a Wolfsburgtól. A bosnyák csatár eladását Armin Veh vezetőedző gátolta meg, mivel szüksége van a játékosra a BL-ben, bár Dzeko azt mondta, a Milanban folytatná.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
Mi várható ma a tőzsdéken?

Mi várható ma a tőzsdéken?

Tegnap Amerikában történelmi csúcsokat láthattunk a tőzsdén, a Dow Jones és az S&P 500 részvényindexek mellett az Nvidia részvényei is történelmi csúcsra emelkedtek, melynek hatására emelkednek a chipgyártók ma reggel Ázsiában, ahol az emelkedést a japán Nikkei vezeti. Európában is jó hangulatban indulhat majd a kereskedés. Gazdasági események szempontjából a reggeli magyar építőipari adatokra, illetve az uniós ipari adatokra lesz érdemes figyelnünk ma, délután pedig az USA-ban a költségvetési egyenleg publikálása hozhat mozgást a piacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×