eur:
395.93
usd:
354.63
bux:
0
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Nemet mondott a Real Madrid mesés ajánlatára az argentin sztár

Carlos Tévez visszautasította a Real Madrid mesés ajánlatát, mert továbbra is az angol bajnokságban kíván játszani. Bár korábban úgy tűnt, a nyáron távozik Manchesterből, elképzelhető, hogy mégis a Unitednél marad az argentin támadó.

A Real Madrid negyven millió fontos ajánlatát utasította vissza Carlos Tévez, ezzel jelezve, továbbra is az angol Premier League-ben kíván szerepelni. Az még ugyanakkor kérdéses, hogy melyik angol csapatban fog játszani a következő szezonban a jelenleg a Manchester Unitedet erősítő argentin sztár.

A jogait birtokló menedzser, Kia Joorabchian szerint a csatár maga dönti el, melyik csapatnál folytatja, egyedül ő határoz a saját jövőjéről. A nyilatkozatot azért árnyalja, hogy bármelyik klubot is választja Tévez, annak alaposan a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis 22-30 millió font körüli összeget kell érte kifizetni.

Korábban maga Tévez közölte, mindenképp elhagyja a Manchester Unitedet, mert a klub nem tárgyalt vele szerződéséről. A helyzet a nyilatkozat óta változott, Sir Alex Ferguson csütörtökön maga jelentette be, hogy egyeztetnek a játékossal, akit meg akarnak tartani.

Az argentin támadó jelenleg kölcsönben szerepel a Vörös ördögöknél, és a megállapodás nyáron lejár. A manchesterieknek opciós joguk van Tévez leigazolására, nekik kevesebbet kellene kifizetniük a többi klubnál, mivel a kölcsönszerződését már fizettek Kia Joorabchiannak.

Tévez csalódott volt amiatt, hogy rendszerint csak csereként kap lehetőséget Fergusontól, noha a legutóbbi két találkozón két gólt szerzett.

Korábban a Liverpool, a Manchester City és a Chelsea érdeklődött Tévez iránt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Kiköltöznél Németországba? Így működik ott a nyugdíjrendszer

Kiköltöznél Németországba? Így működik ott a nyugdíjrendszer

A pandémiás évek ideiglenes visszaesése után ismét 650 ezerre teszik a tartósan külföldön dolgozó magyarok számát (az előrejelzések szerint ez csak nőhet a jövőben), a legtöbben az Egyesült Királyságban, Ausztriában és Németországban dolgoznak. Számukra létfontosságú lehet, ha tisztában vannak az adott ország nyugdíjrendszerének működésével, a megszerezhető nyugdíj feltételeivel, hiszen nagyrészt ettől függhet majd az időskori anyagi biztonságuk. Cikksorozatom első részében bemutattam az Egyesült Királyság nyugdíjrendszerének jellemzőit, a második a részben Ausztriával foglalkoztam, ebben a részben pedig Németországról írok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×