eur:
389.05
usd:
364.09
bux:
68039.1
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
The photo was taken from left side of window of commercial airplane, Fukuoka International Airport (FUK) to Tokyo Haneda International Airport (HND) in the daytime.
Nyitókép: Taro Hama @ e-kamakura/Getty Images

Megint kényszerleszállást kellett végrehajtania egy Boeing utasszállítónak - videó

Ezúttal az egyik kerék hidraulikájának folyadéka szivárgott a gépből a levegőben.

Újabb problémák merültek fel a Boeing repülőivel: március 11-én egy Sydney-ből San Franciscóba indult Boeing 777-esből kezdett szivárogni folyadék az egyik kerék hidraulikus rendszeréből, röviddel a felszállás után - írta a Mail Online. A gép rövid repülés után - miközben némi üzemanyagot eresztett ki a szárnyban lévő tárolókból, ami megszokott eljárás ilyen esetekben landolás előtt - simán leszállt az ausztrál nagyváros repülőterén.

Nemrég pedig a United Airlines egyik Boeing 777-es repülőgépének kapitánya jelezte, hogy lehetséges műszaki hiba miatt kényszerleszállást hajt végre Los Angelesben, írta a Reuters. A hiba mibenlétét nem részletezték, csak hogy a texasi Dallasból indult, 23 éves Boeing 777-es útja ettől eltekintve zavartalan volt, ahogy a leszállás is problémamentesen lezajlott és a gép simán elgurult a számára kijelölt utashídhoz.

A Boeing-gépek hibái szinte napi szintű szereplői a híreknek azóta, hogy egy lehetséges vészkijáratként beépített elem januárban kiszakadt egy új Boeing 737 Max gép oldalából (és egy családi ház kertjében találtak rá).

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×