eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pexels

Kényszerleszállás Oroszországban, amerikaiakkal

Hajtóműprobléma miatt kényszerleszállást hajtott végre az Air India indiai légitársaság egyik repülőgépe Oroszországban.

Az Új-Delhiből San Franciscóba tartó repülőgép az orosz Távol-Keleten szállt le, a magadani repülőtéren. 216 utas és 16 fős személyzet volt a fedélzeten, és senki nem esett baja.

Vedant Patel, az amerikai külügyminisztérium szóvivője tudatta, hogy feltételezhetően amerikai állampolgárok is vannak a gépen, de egyelőre nem világos, hogy hányan. Mint mondta: tudomása szerint az Air India másik repülőgépet küld értük, hogy folytathassák útjukat.

Az AP amerikai hírügynökségnek nyilatkozva az egyik utas arról számolt be, hogy nem hagyhatják el a szállodát, ahol elhelyezték őket, és az Oroszországgal szembeni nemzetközi szankciók miatt a bankkártyáikat sem tudják használni. Az utasok úgy tudják, hogy csütörtökön utazhatnak tovább.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×