eur:
389.41
usd:
363.39
bux:
68177.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A Kensington-palota által 2020. szeptember 24-én közreadott képen Vilmos cambridge-i herceg (k) és felesége, Katalin hercegnő (j) fogadja David Attenborough brit természettudóst (b) a londoni Kensington-palota kertjében. Körülöttük három gyermekük, György (ül) és Lajos herceg (elöl), valamint Sarolta hercegnő (j). Az eseményen levetítették a hamarosan a mozikba kerülő David Attenborough: A Life On Our Planet című dokumentumfilmet.
Nyitókép: A Kensington-palota által 2020. szeptember 24-én közreadott képen Vilmos cambridge-i herceg (k) és felesége, Katalin hercegnő (j) fogadja David Attenborough brit természettudóst (b) a londoni Kensington-palota kertjében. MTI/AP/Kensington-palota

A királyi család minden eddigi cukiságrekordot megdönt - fotók

David Attenborough a Kensington-palota kertjét tanulmányozta, miután cápafoggal ajándékozta meg a kis herceget.

A Kensington-palota által 2020. szeptember 24-én közreadott képen Vilmos cambridge-i herceg (k) és felesége, Katalin hercegnő (j) fogadja David Attenborough brit természettudóst (b) a londoni Kensington-palota kertjében.

Körülöttük három gyermekük, György (ül) és Lajos herceg (elöl), valamint Sarolta hercegnő (j).

Az eseményen levetítették a hamarosan a mozikba kerülő David Attenborough: A Life On Our Planet című dokumentumfilmet.

London, 2020. szeptember 27.
A Kensington-palota által 2020. szeptember 24-én közreadott képen Vilmos cambridge-i herceg (j, hátul) a londoni Kensington-palota kertjében ül két fiával, György (b) és Lajos herceggel (j). György herceg egy cápafogat tart a kezében, amelyet David Attenborough brit természettudóstól kapott. Az eseményen levetítették a hamarosan a mozikba kerülő David Attenborough: A Life On Our Planet című dokumentumfilmet.
MTI/AP/Kensington-palota
Vilmos cambridge-i herceg (j, hátul) a londoni Kensington-palota kertjében ül két fiával, György (b) és Lajos herceggel (j). György herceg egy cápafogat tart a kezében, amelyet David Attenborough brit természettudóstól kapott. MTI/AP/Kensington-palota

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×