INFORÁDIÓ
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende

vilmos herceg

2021.05.21. 06:43

Vilmos herceg is megszólalt a csalárd Diana-interjú kapcsán

Vilmos nyilatkozatának közvetlen előzményeként befejeződött az a vizsgálat, amely azt volt hivatva feltárni, hogy milyen körülmények között jött létre az 1995-ben sugárzott, világszerte hatalmas feltűnést keltő interjú.
2018.04.23. 16:59

Mi lesz a neve a királynő legújabb dédunokájának?

A londoni St. Mary's Kórházban, hétfőn, helyi idő szerint 11 óra egy perckor megszületett Vilmos cambridge-i herceg és hitvese, Katalin hercegnő harmadik gyermeke, II. Erzsébet királynő hatodik dédunokája, egy kisfiú. Egyelőre nem tudni, mi lesz a neve.
2018.04.23. 10:25

Kórházba került Katalin hercegnő

Kórházba vitték Katalin cambridge-i hercegnőt, Vilmos herceg várandós feleségét. A Kensington-palota - a házaspár londoni rezidenciája - közölte, hogy a hercegnő "a vajúdás korai szakaszában jár".
2017.12.18. 19:49

Újabb fontos pillanat közeleg a királyi család életében

Óvodába megy januártól Sarolta hercegnő, Vilmos herceg, a brit trón majdani várományosa és hitvese, Katalin hercegnő másodszülött gyermeke. A hírt hétfőn jelentette be a Kensington-palota, a szülők londoni rezidenciája.
2017.09.05. 09:24

A fogadóirodák is örülnek az új hercegi babának

Vilmos és Kate udvartartása, a hercegi pár lakóhelyén, a londoni Kensington Palotában jelentette be hétfőn, hogy gyermeket várnak, a hercegnő reggelente terhességi rosszullétektől szenved. Így volt ez az előző két szülés alkalmával is.
2017.08.23. 12:48

Drámai vallomás Diana hercegnőről

Anyjuk, Diana húsz éve bekövetkezett halála utáni nehézségeiről beszél egy új dokumentumfilmben a walesi hercegnő két fia, Vilmos és Harry herceg.
2017.08.22. 04:33

Ezsébet királynő nem óhajt nyugdíjba vonulni

A kilencvenegy éves II. Erzsébet királynő legbelső köreiből kiszivárgott értesülések alapján a Sunday Times vezető helyen közölt részletes beszámolót arról, hogy a brit uralkodó nem készül átadni kora miatt teendőit legidősebb fiának, a hatvannyolc éves Károly Walesi hercegnek. Károly trónörökös akkor lehetne régens herceg, ha II. Erzsébet egészségi állapota miatt nem tudná ellátni uralkodói teendőit, király pedig csak akkor, ha az uralkodó meghal.
2017.07.23. 16:32

Megrázó vallomások Diana hercegnőről

"Valószínűleg egész életemben bánni fogom, hogy az az utolsó telefonbeszélgetés milyen rövid volt" - így vall érzéseiről Harry herceg abban a műsorban, amelyben édesanyja, a néhai Diana hercegnő halálának közelgő huszadik évfordulója alkalmából beszél emlékeiről bátyjával, Vilmossal együtt.
2017.07.17. 08:39

Jobb feltételekért lobbizik a "mosolydiplomata" Németországban

A brit trónörökös idősebb fia, Vilmos herceg és felesége Katalin hercegnő - két gyermekükkel együtt - ezen a héten hivatalos látogatásra Németországba érkezik. Vilmos herceg egy évvel ezelőtt, Észak-Rajna Vesztfália tartománnyá nyilvánításának 70. évfordulóján már járt Németországban, sőt beszédet is mondott a düsseldorfi parlament előtt, de ez az első alkalom, hogy családjával együtt tesz körutat német földön. A látogatást a kommentárok egybehangzóan a Brexittel hozzák kapcsolatba.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018