eur:
393.94
usd:
369.15
bux:
65279.26
2024. április 19. péntek Emma

Beleszólt a járvány az Európai Tanács elnökének esküvőjébe is

A politikus el akarja kerülni a karantént, ezért inkább elhalasztották az esküvőt.

Charles Michel, az Európai Tanács elnöke elhalasztotta szombatra kitűzött esküvőjét, hogy elkerülje a karantént - erősítette meg a belga sajtóban megjelent hírt az elnök szóvivője.

Charles Michel esküvőjét Amelie Derbaudrenghiennel, a belga kormány tanácsadójával eredetileg a Délkelet-Franciaországban található Montmeyan városába szervezte, a térség azonban időközben narancssárga besorolást kapott a belga kormánytól, tehát az onnan visszatérőknek ajánlott két hétre karanténba vonulniuk a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése céljából.

Az esküvő új időpontját egyelőre nem tűzték ki.

Charles Michel volt belga miniszterelnök és Amelie Derbaudrenghien 2007 óta egy pár, kapcsolatukból két gyerek született.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×