eur:
394.09
usd:
364.12
bux:
74051.15
2024. július 31. szerda Oszkár
Picking up a package seen from inside a blue locker of a well-known online sales brand
Nyitókép: IMAG3S/Getty Images

Tovább nyújtózkodik a román futárszolgálat Magyarországon

Újabb magyarországi céget vásárol fel a romániai Sameday futárszolgálat – írja az economedia.ro a vállalat közleménye alapján.

A Sameday a Pactic csoportot vásárolja fel, a tranzakció megkapta az illetékes hatóságok jóváhagyását. A budapesti székhelyű Pactic egy integrált logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat, amely 2023-ban mintegy 3,5 millió kézbesítést bonyolított le.

„Hiszünk a határok nélküli kézbesítési szolgáltatásokban, amelyek ugyanazt a magas szintű élményt nyújtják az ügyfeleknek Romániában, Magyarországon és Bulgáriában. A Pactic csoport felvásárlása egy újabb lépés, amellyel megerősítjük pozíciónkat a régióban” – idézi az economedia.ro Lucian Baltarut, a Sameday vezérigazgatóját.

Ez a Sameday második magyarországi akvizíciója, áprilisban a Sprinter futárszolgálatot vásárolta fel. Az eMag csoporthoz tartozó Sameday 2020-ban jelent meg a magyar piacon, 2022-ben pedig kiterjesztette a szolgáltatásait Bulgáriára is. A cég 700-nál több Easybox csomagautomatát működtet Magyarországon.

Címlapról ajánljuk

Milák Kristóf ezüstérmet szerzett 200 méteres pillangóúszásban

Ahogy Tokióban 3 évvel ezelőtt, Tárnok 24 esztendős büszkesége a 200 méteres férfi pillangóúszás olimpiai aranyérmének megszerzésére készült Párizsban is. 150 méterig minden rendben is volt, de a nagy rivális Léon Marchand ellenállhatatlan hajrát produkált.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×