eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Fürdőzők labdáznak a Balatonban a bélatelepi szabadstrandon, Fonyódon 2021. július 27-én.
Nyitókép: Fürdőzők a Balatonban a bélatelepi szabadstrandon 2021. július 27-én. MTI/Varga György

Fortyog a légkör: furcsa strandidő lesz hétvégén

Tavaink vize már 21, 22 fokos, szombaton viszont a hőmérsékleti csúcsérték is hasonló lesz egyes helyeken. Emellett alapvetően kellemes, napos időre számíthatunk a hétvége folyamán, kevés záporral, de erős vagy nagyon erős UV sugárzással.

Szombaton napközben a nyugati részeken is szakadozik a felhőzet, és mindenütt sok napsütés várható, legfeljebb kevés gomolyfelhő lehet az égen.

Éjjel már csak néhol fordulhat elő zápor, esetleg zivatar, napközben pedig kicsi a csapadék esélye.

Egyre nagyobb területen megélénkül, éjjel főleg Borsodban és a Zemplénnél néhol megerősödik az északi, északkeleti szél, amelyet napközben az északkeleti harmadban már másutt is kísérhetnek erős lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 21 és 26 fok között várható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×