eur:
393.79
usd:
364.95
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Az, hogy jön a hó, csak a kisebbik baj

A tél folyamán megismert "új barátunk", a szélvész újra meglátogatja Magyarországot. A pénteket túl kell élni.

Néhány órás tél címmel tett közzé videót a várható pénteki időjárásról az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldala.

Északnyugat felől egy gyors mozgású ciklon közeledik, csapadékot is hoz, vegyes halmazállapotban; az ország északi harmadában lehet ez hó. Ennek kísérőjelensége lesz a viharos szél, péntek délelőttől a Dunántúl irányából könnyen

80 km/h-snál is erősebb széllökések is jöhetnek.

Aztán amilyen gyorsan jön, estére úgy el is megy a szélvész.

A péntek hajnali, fagypont körüli hőmérsékleteket délutánra már tiszta ég és 2-8 fok közti hőmérséklet váltja, ekkorra olvashat el a hajnaltól hulló hó, igaz, nem mindenütt, az Északi-középhegységben ugyanis - az Időkép szerint - akár 15 centi friss hó is hullhat helyenként.

Szombaton lesz újra kicsit szárazabb idő, de csak azért, hogy vasárnap újabb csapadékzóna érkezzen. Hétfőre megint fordul a kocka.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×