eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Apasági teszt várhat a 13 éves, babaarcú fiúra

Elképzelhető, hogy DNS-teszttel kell bizonyítania apaságát egy 13 éves brit fiúnak, ugyanis két másik tinédzser is azt állítja, tőlük született múlt héten gyereke a 15 éves Chantelle Steadmannek. A vizsgálatot a 13 éves fiú, Alfie apja is szükségesnek tartja.

Nem hagyja a 13 éves Alfie és 15 éves barátnője, Chantelle, hogy gyermekük, Maisie születése utáni boldogságukat beárnyékolják a rosszindulatú pletykák. A párnak múlt hétfőn született gyereke, de egész Nagy-Britanniát sokkolta a hír, hogy két tinédzserből lett szülő. A büszke apáról készült képek még megdöbbentőbbek, ugyanis a fiú mindössze 7-8 évesnek néz ki.

Sokan kétségbe is vonták, hogy Alfie a gyermek apja, ugyanis csak 12 éves volt, amikor lefeküdt a lánnyal. A 14 éves Tyler Barker és a 16 éves Richard Goodsel is azt állítja, tőlük született Maisie. Mindkét fiú azon a lakótelepen él, ahol a 15 éves kismama.

Az idősebb fiú azt mondta, háromszor is lefeküdt Chantelle-lel, és többek szerint is az ő szemét örökölte a Maisie. A másik tinédzser állítása szerint csak egyszer feküdt le a lánnyal, de Chantelle ágyában többen is megfordultak, így akár más lehet az apa.

Alfie és barátnője is cáfolta az általuk rosszindulatúnak nevezett pletykákat. A 13 éves fiú szerint a többiek hazudnak, és mivel ő már két éve együtt van Chantelle-le, csakis ő lehet az apa.

"Szeretem Alfie-t, ő vette el a szüzességem. Azért döntöttük el, hogy lefekszünk egymással, mert szeretjük egymást. Más nincs rajta kívül. Kegyetlen dolgok hangzottak el, de megpróbálok ezekről nem tudomást venni, és a csecsemőre figyelni" - emelte ki Chantelle, aki szerint Alfie jó apaként viselkedik. A lány szólt arról is, hogy barátja nagyon féltékeny, nem szereti, ha más fiúkkal beszélget.

Alfie apja, Dennis is azon a véleményen van, hogy fiának DNS-tesztet kell végeztetnie, hogy igazolja, valóban ő Maisie apja.

A fiú és Chantelle tavaly feküdt le egymással egy alkalommal, és nem védekeztek. A lány három hónappal később győződött meg róla, hogy várandós. A fiatalok még másfél hónapig titokban tartották a terhességet, de ekkor Chantelle anyja gyanakodni kezdett, így bevallottak mindent.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Ez lehet az ügy, ami mindent boríthat Amerikában: Joe Biden kezében az ütőkártya?

Ez lehet az ügy, ami mindent boríthat Amerikában: Joe Biden kezében az ütőkártya?

Az abortuszhoz való jog évtizedek óta az egyik legtöbb érzelmet és vitát kiváltó téma az amerikai politikában. A konzervatív aktivisták és politikusok ’70-es évek óta zajló abortuszellenes erőfeszítései a Legfelsőbb Bíróság 2022-es döntésében csúcsosodtak ki, amikor a testület lényegében visszadobta az államoknak az abortusz szabályozását. Azóta viszont a terhességmegszakításhoz való jog biztosítása a demokraták egyik nyerő ügye lett: több győzelmet is köszönhetnek a republikánus vezetésű államok tervezett vagy már érvényben lévő szigorításainak. Joe Bidenék pedig abban bíznak, hogy ősszel az abortuszjog körüli vita ismét a Fehér Házba repítheti őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×