eur:
389.65
usd:
362.8
bux:
67987.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Nézze meg az amatőr fotópályázat döntős képeit!

A Canon első nemzetközi amatőr fotópályázatára beérkező 2263 magyarországi fényképből a közönség szavazatai alapján került ki a négy kategória - portré, makro, tájkép, sport - 10-10 legjobb pályaműve. A nyolc döntős kép közé nem került magyar fotó.

Nemzetközi szakértőkből álló zsűri kiválasztotta Magyarország legjobb négy amatőr fotóját. A fotók, illetve a döntős képek megtekinthetők itt.

A Canon első nemzetközi amatőr fotópályázatára beérkező 2263 magyarországi fényképből a közönség szavazatai alapján került ki a négy kategória - portré, makro, tájkép, sport - 10-10 legjobb pályaműve.

A 40 fotóból a Vicki Couchman elismert sajtó- és portréfotós által vezetett, szakértőkből álló zsűri választotta ki a kategóriánkénti legjobbat.

Döntésük alapján portré kategóriában Szabó Balázs Egyik szemem sír, a másik retek című munkája lett a legjobb. Makro kategóriában Mészáros Csaba Bukkanó az úton fotója nyerte el a zsűri tetszését. A tájképek közül Erdélyi Gábor Madárvárta című képe lett az első. A sport kategória legjobbja Román Péter Hajrá című fotója lett.

A döntőt június 22. és június 27. között rendezik Bécsben, ahol a nemzetközi mezőnyből kiválasztott nyolc döntős megküzd egymással a kategóriagyőzelemért.

A végső megmérettetés során a háromtagú szakmai zsűri kiválasztja a nemzetközi kategórianyerteseket, akik fődíjként az év második felében lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek egy fényképészeti megbízáson.

A cég azzal a szándékkal indította útjára első európai amatőr fotópályázatát, hogy szélesebb tömegek körében is népszerűsítse a fotózást.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×