eur:
396.97
usd:
359.37
bux:
0
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Sírva omlott össze a horrorisztikus levelet elolvasva

Zsarolás, vitriolos levél, zaklató telefonok - csak néhány azon kellemetlenségek közül, amelyet egy ex-feleség okozhat egykori férje második feleségének. Nagy-Britanniában nemrég egy könyv jelent meg a témában, A második feleségek klubja címmel.

Sandra James-nek minden oka megvolt arra, hogy boldog és elégedett legyen, amikor egyszer csak kapott egy levelet. Második férjével nemrég született meg kislányuk.

Amikor azonban kinyitotta a borítékot, és elkezdte olvasni a levelet, hamar megváltozott a hangulata. Egy kézzel kapart levelet tartott a kezében, ami nagyon felkavarta. A horrorisztikus iromány átolvasása után sírva omlott össze. A vitriolos levelet férje első feleségétől kapta, aki például azt írat a 35 éves asszonynak, hogy nem jó anya.

Csak jönnek a levelek

A nő, akiben férje iránt érzett szerelme tartja a lelket, azóta folyamatos támadás alatt érzi magát, a levelek ugyanis azóta sem maradtak el. Az ex-nej küldött már hasonlót Sandra szüleinek és főnökének is, amiben természetesen az asszonyt szapulta.

A nő nem elégszik meg utódja inzultálásával. Sandra arra panaszkodott, hogy őt és férjét, Tomot egy nyitott csekkfüzetnek tekinti, és ezzel már anyagi gondok elé állítja őket.

Az ex-feleségek gyötrelmei

Claire, akinek második házasságában mostohaszülőként is helyt kell állnia, azt mondta: egy nőnek hatalmas problémát jelent az, ha exe egy új kapcsolatot kezd, és ezáltal gyermekei - még ha ideiglenesen is - egy olyan felnőtt emberrel töltik az idejüket, akit az anyák nem ismernek, és nincs is rá befolyásuk.

Semmit sem tudnak arról, hogy gyermekükkel mi zajlik az új családban, anélkül, hogy erről megkérdeznék őket. Ez pedig egy őrült spirálba hajszolhatja őket. Folyamatosan támad

Ellie Carmichael három évvel ezelőtt ismerkedett meg Michaellel. Mindketten túl voltak már egy váláson. Az asszony, akinek az első házasságából egy 18 éves lánya van, azt mondja: gyermeke apjától soha nem kapott támogatást. Épp ezért különösen furcsállja férje első feleségének viselkedését.

Az asszony folyamatosan támadja őket, és ha nem kap azonnal pénzt Michaeltől, amikor csak kér, azzal fenyegetőzik, hogy nem engedi meg a férfinek, hogy találkozzon 12 éves fiával. Az asszony szerint ez nemcsak a férjét, hanem a kis Nicholast is megviseli, épp ezért nem érti a gyermek anyjának hozzáállását.

A karácsony egy rémálom

Van olyan feleség, aki szinte utálja az ünnepeket. Egy asszony arról számolt be, hogy gyűlöli a karácsonyt, amikor folyamatosan vita tárgya, hogy a gyermekek mikor, hol és kivel vannak.

A második feleségek klubja (The Second Wives Club) című regény szerzője is járt hasonló cipőben. Jane Moore könyvében azt részletezi, milyen bosszúságokat okozhat az új családnak az egykori feleség.

A rosszindulat és az a pénz miatti folyamatos viták mellett beszél az első házasságból származó gyermekekkel való kapcsolattartásról, a két család közötti megosztott figyelem problémáiról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Hatalmas szövetségesre leltek az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Hatalmas szövetségesre leltek az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Kurt Campbell, az Egyesült Államok külügyminiszter-helyettese kedden azt mondta, Kína „nagyon jelentős” segítséget nyújt Oroszországnak hadigépezete megerősítéséhez, utóbbi pedig cserébe átadja a tengeralattjárókra és rakétákra vonatkozó, szigorúan őrzött katonai technológiáját – írja a Politico. 24 órán belül négy ukrán települést is elfoglalt az orosz hadsereg, köztük egy kisebb méretű várost. 2022 óta nem volt példa arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi települést meghódítottak volna az orosz támadók Ukrajnában. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×