eur:
389.32
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: YouTube/police.hu

Egy külföldi nő által magára hagyott csecsemőt találtak - videó

Horvátországból érkezett a jelzés, hogy előző nap vélhetően Magyarországon szült egy nő. Hosszas keresés után lett meg a baba.

A horvát társszervek értesítették 2022. június 16-án 0 óra 13 perckor a magyar rendőröket arról, hogy az eszéki kórházban elláttak egy nőt, aki vélhetően előző délután Magyarország területén megszülte a gyermekét, majd magára hagyta. A 31 éves horvát állampolgárságú nő ellentmondásos információkat adott arról, hogy pontosan hol adott életet a gyermeknek, azonban a rendőrök a horvát társszervek segítségével beszerzett adatok alapján kutatásba kezdtek, amelynek eredményeképpen a Villányi-hegység déli lejtőjén, Márfa szőlőhegyén június 16-án délután megtalálták az életben lévő újszülöttet - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A kutatásban egy orvosi végzettséggel rendelkező rendőr is részt vett. A csecsemőt a megtalálás után szakszerű ellátásban részesítette a mentők kiérkezéséig, akik ezután átvették a gyermek ellátását, majd kórházba szállították.

Frissítés: A gyermek a szakszerű ellátás ellenére is életét veszítette. Tekintettel erre a bűncselekmény minősítése megváltozott: a nő ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×