eur:
393.07
usd:
367.15
bux:
0
2024. április 24. szerda György
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Conceptual composition, mans hand holding a big kitchen knife, as self defense   weapon or some kind of horror scene.
Nyitókép: dejankrsmanovic/Getty Images

Megölte szüleit, kényszergyógykezelés lehet a sorsa

A 41 éves, pestszentlőrinci férfi ügye vádemelési szakaszban jár.

Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki több késszúrással megölte édesanyját és nevelőapját XVIII. kerületi közös otthonukban 2020 őszén - közölte a fővárosi főügyész kedden az MTI-vel.

Ibolya Tibor közleménye szerint a jelenleg 41 éves férfi együtt élt édesanyjával, valamint nevelőapjával, nem dolgozott és idejének túlnyomó részét otthon töltötte.

A jelenleg is előzetes kényszergyógykezelés alatt álló férfi ismert előzmény nélkül elhatározta, hogy megöli alvó édesanyját és nevelőapját. A vádlott ezzel a céllal éjfél után egy konyhakéssel bement a szobájukba, amire a sértettek felkeltek, és megpróbáltak elmenekülni a lakásból, de a férfi mindkettőjüket többször megszúrta, ami miatt a helyszínen meghaltak - írta a fővárosi főügyész.

Hozzátette: a vádlott ezután a lakásban maradt, majd a délutáni órákban bejelentést tett a bűncselekményről a segélyhívó telefonszámra, amely alapján a kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták.

A Fővárosi Főügyészség

a férfi ellen különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt emelt vádat, és büntethetőséget kizáró ok miatt az elkövető felmentését, valamint kényszergyógykezelésének elrendelését indítványozta

- olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×