eur:
394.36
usd:
370.48
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Police.hu

Ittasan és bódultan autózott, jogsi és kötelező nélkül, de egy 20 centis kés volt nála

Hat bűncselekményt és szabálysértést követett el egyszerre az autós, de a miskolci rendőrök még azelőtt kiszűrték a forgalomból a járművezetőt, mielőtt balesetet okozott volna.

Nem sok mindent bízott a véletlenre a miskolci járművezető: hatszorosan hívta ki maga ellen a sorsot, illetve a rendőröket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei 2022. január 6-án végeztek közúti ellenőrzést. Ennek során a Miskolc, Keleti úton megállítottak egy járművet, majd az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőr vezetői engedélyét már egy éve bevonták, a járművezetéstől eltiltották, az autóra nem kötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást.

A fentieken túl egy több mint 20 centiméter pengehosszúságú kést – mint közbiztonságra veszélyes eszközt – tartott a vezetőülés alá rejtve, illetve mind a légalkohol mérő, mind a kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt és járművezetés bódult állapotban bűncselekmények, illetve az elkövetett egyéb szabálysértések miatt büntető és szabálysértési eljárást indítottak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Mire lehet ma számítani a tőzsdéken?

Mire lehet ma számítani a tőzsdéken?

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum látszólag a mai nap is kitarthat, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és a határidős indexek állása alapján Európában is pozitív nyitás jöhet. Közben felpörögnek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tart, és a nap folyamán sorban fognak érkezni a BMI adatok Európában és az Egyesült Államokból; a tengerentúl ma olyan nagyvállalatok jelentenek, mint a Tesla, a PepsiCo, vagy a Philip Morris.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×