eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Nyitókép: Rawf8/Getty Images

A fotocellás ajtó és a bolti tolvaj találkozásából Benny Hill se hozott volna ki többet – videó

A férfi elektromos fogkefét próbált lopni, de rajtakapták, erre burleszkbe fordult a jelenet.

Fotocellás ajtó szárnyai közé szorult egy drogériából menekülő férfi. A budapesti nyomozók most fejezték be a nyomozást – olvasható a police.hu olalon.

Elektromos fogkefét próbált lopni a gyanú szerint egy fiatal férfi 2021. június 14-én egy IX. kerületi drogériából. Az eladók észrevették a lopást, ezért bezárták a kijáratot. A férfi visszaadta a fogkefét, majd menekülni próbált. Szétfeszítette a fotocellás ajtó szárnyait, hogy kibújjon, de közészorult.

Segélykiáltásait hallva néhány jóhiszemű járókelő kiszabadította, ő pedig elfutott. A ferencvárosi rendőrök azonosították, majd elfogták a 25 éves H. Tamást. A férfit lopás és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.​

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×