eur:
393.32
usd:
367.4
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Rendőrök ellenőrzik a személyforgalmat a vámosszabadi határátkelőhelyen, a magyar-szlovák határon 2020. június 5-én. Ezen a napon reggel nyolc órától korlátozás nélkül megnyíltak a magyar-szlovák határátkelők a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások fokozatos enyhítésének nyomán.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Súlyos tettre vetemedett egy "kis mellékesért" egy határrendész

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indított nyomozást a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség egy határrendész ellen, akinek az autójában kábítószernek minősülő anyagot találtak - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken.

A közlemény szerint szerdán Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében közlekedésrendészeti intézkedés alá vontak egy szolgálaton kívüli határrendészt, akinek a kocsijában azután gyanús anyagot találtak.

A rendőrök visszatartották a 37 éves nőt addig, amíg a helyszínre érkezett a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség ügyésze, aki a megyei rendőr-főkapitányság szemlebizottságának közreműködésével megmotozta a határrendészt, és átkutatta a gépkocsit, majd a nő tartózkodási helyét.

A házkutatás során mérleget és nejlonzacskókban, valamint fűszerőrlőben kiporciózott fehér, kristályos anyagot találtak, amely a gyorsteszt szerint metadon tartalmú, ez pedig kábítószernek minősül.

Az ügyészség a határrendészt gyanúsítottként hallgatta ki és elrendelte az őrizetét. A gyanúsított a beismerő vallomása szerint a legalább 71,8 gramm kábítószert értékesíteni kívánta.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség indítványozta a nő letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.

Závecz: a legerősebb a Fidesz, de hat induló is megugorhatja a küszöböt az EP-választáson

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyedének támogatottságára számíthatott; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss közvélemény-kutatásából. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort, a Závecz Research ügyvezetőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×