INFORÁDIÓ
2021. április 16. péntek
Csongor

sérült

szexuális zaklatás

debrecen

Gyermekek molesztálásával vádolnak egy debreceni kollégiumi nevelőt

Gyermekek molesztálásával vádolnak egy debreceni kollégiumi nevelőt

Infostart

Tizenöt évesnél fiatalabb fiúkat zaklatott, a vád szerint volt, akivel sokkal rosszabbat is tett. A nyilvánosságot a bíróság próbálja kizárni, mivel az érintett gyermekek egy része sérült kisfiú.

Fiúkat molesztálhatott egy nevelő egy debreceni kollégiumban - írja a Cívis Hír. A 12 sértettel, zárt eljárásban zajló bírósági ügyben a legfiatalabb érintett fiú hétéves, a legidősebb 15 volt a történtekkor, a vádlott korábban nem ismerte el a bűncselekményeket.

A 63 éves vádlottat hétfőn előkészítő ülésre várták a Debreceni Törvényszékre; ami bizonyos, ezen nem mondott le a tárgyaláshoz fűződő jogáról.

A büntetőeljárásról a múlt hétig nem nagyon volt hír a médiában, aminek elsődleges oka, hogy a sértettek egy kivétellel sérült gyerekek. A gyerekek magánélethez fűződő jogára tekintettel ilyen esetekben a nyomozó hatóságok sem erőltetik a nyilvánosság bevonását. A portál közben úgy tudja, a férfi körülbelül tíz évig dolgozott a Debreceni Tankerületi Központ fenntartásában működő Dr. Kettesy Aladár Általános Iskolában, ahonnan 2017-ben küldték el a büntetőeljárás megindulását követően. Az intézményben látáskárosult és más tekintetben is sérült gyerekek tanítása zajlik.

A vádbeli időszak a 2015 őszétől 2017 tavaszáig tartó időszakot öleli fel, amikor az ügyészség szerint a férfi 11 gyerekkel kerülhetett tiltott kapcsolatba. Ehhez hozzájárult, hogy a vádlott kollégiumi nevelőként sok éjszakát töltött a gyerekekkel, amikor is – mondja a vád – zuhanyzás közben figyelte őket, megjegyzéseket tett rájuk, az ágyukra ülve szexuális témákat hozott fel, simogatni próbálta őket.

Egy 14 év körüli fiúval, akivel az interneten ismerkedett meg, szexuális kapcsolatot is létesíthetett csokiért és energiaitalért. A férfira akár súlyos börtönbüntetés várhat, a bírósági ügy viszont akár egy évig is elhúzódhat.

A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018